12 mei 2013  Hoi Oranjefan

Geplaatst op 12 mei 2013 • 14:37 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Dank je wel voor je aanmelding voor de KNVB kidspersconferentie! Wat hebben we veel originele vragen binnengekregen. Het liefste willen wij jullie nu allemaal baas maken van het Nederlands elftal, want dan winnen we vast alle wedstrijden!

Helaas hebben we maar 5 plekken beschikbaar en die gaan naar: Damon van den Berg, Mees van Olphen, Tommy Tjong Kim Sang, Necla Kolay en Daan van der Hout. GEFELICITEERD, jullie zijn op 22 mei reporter bij de KNVB kidspersconferentie.

Ben jij helaas niet uitgekozen? Dan heb je misschien meer geluk bij een van de volgende acties:

Kinderen tussen de 5 en 10 jaar die kleiner zijn dan 1.43m maken momenteel kans om Staatsloterij Voetbalvriendje te worden bij de wedstrijd Jong Oranje � Jong Australi�. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 24 mei in Emmen. Je kunt je hiervoor opgeven via www.onsoranje.nl/voetbalvriendjes. Als je vermeldt dat je je ook ingeschreven hebt voor de KNVB kidspersconferentie maak je extra kans om te winnen.

Kinderen tussen de 10 en 14 jaar kunnen zich opgeven voor een voetbalclinic en een Meet & Greet met Jong Oranje op woensdagmiddag 22 mei in Doorwerth (regio Arnhem). Voor deze unieke activiteit zijn maar liefst 20 plekken beschikbaar! Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar www.onsoranje.nl/kids

Tot slot: Blijf OnsOranje vooral volgen op Hyves, Facebook en Twitter, want we blijven regelmatig leuke acties organiseren.

Bedankt voor je deelname en tot ziens bij Oranje!

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO