20 mei 2012  Harrie Lunenburg ontvangt zilveren bondspeld

Geplaatst op 20 mei 2012 • 10:00 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Afgelopen zaterdag vonden bij voetbalvereniging Blauw Geel in Veghel het C en D toernooi plaats. Naast de vele sportieve wedstrijden was er voor de prijsuitreiking van het middagtoernooi en de start van het avondtoernooi een speciale gebeurtenis. Terwijl hij zelf tussen het publiek stond riep jeugdvoorzitter Joost Vlassak de junioren coördinator van Blauw Geel naar voor toe.  Juist op het laatste thuisjunioren toernooi van dit seizoen werd er even stilgestaan bij het afscheid van Harrie Lunenburg. Namens de KNVB kreeg de heer Heutink het woord en sprak Harrie toe voor zijn vele jaren actief vrijwilligers werk binnen Blauw Geel. Harrie was de spil zoals hij zei tussen de vereniging en de vele wedstrijdzaken welke wekelijks geregeld moeten worden. Daarbij heeft hij veelvuldig contact met de KNVB en de vele voetbalverenigingen uit de verre omgeving van Veghel.

Daarnaast was hij binnen de vereniging ook nog eens de persoon welke zorgde voor alle velden en kleedkamerindeling door de week bij de trainingen en vriendschappelijke wedstrijden. Voor alle werkzaamheden werd Harrie Lunenburg onderscheiden met de ZILVEREN BONDSSPELD.

 

 

 

Een hoge waardering van de KNVB, op voordracht van Blauw Geel’38, voor zijn bijzondere staat van dienst. Tot slot sprak voorzitter Frank Pulles Harrie koert nog even toe namens Blauw Geel en hij sprak de hoop uit dat Harrie ondanks dat hij nu een flinke stap terugzet toch nog beschikbaar blijft voor Blauw Geel’38 om al zijn kennis niet verloren te laten gaan. Hij overhandigde Ingrid Lunenburg een mooie bos Blauw Geel bloemen.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies