22 januari 2012  Harrie Lunenburg gekozen als vrijwilliger van het jaar 2012

Geplaatst op 22 januari 2012 • 13:52 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Vrijwilligersavond Blauw Geel’38 sfeervol en druk

Harrie Lunenburg en Wout van Hal in het zonnetje

In een bomvol clubhuis werd zaterdagavond de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. Gezellig samenzijn, ervaringen en sterke verhalen vertellen en dat alles onder het genot van hapje en drankje. Joost Vlassak –vz Jeugd en hoofdbestuurslid- opende de avond met enige officiële woorden. Jeugd-hoofdsponsor Ton Verhoeven(Agrifac –for growers) en echtgenote Lillian waren de eerste die bloemen mochten ontvangen. Agrifac zorgde samen Joris Vlassak tuinarchitectuur voor de nieuwe polo’s voor alle vrijwilligers. Daarna bracht hij de spanning erin door, zonder naamvernoeming, de ‘Vrijwilliger van het Jaar” alvast te omschrijven. Natuurlijk zelf gevoetbald, jeugdleider, wielerdriedaagse, organisator vele jeugdactiviteiten, scheidsrechter, coördinator van vele competitie en jeugdwedstrijden, contacten KNVB, begeleiding scheidsrechters op zondag en het belangrijke werk voor het opzetten van trainingschema’s. Zomaar een ‘lijstje’ wat nog zeker niet alles is. En….. zijn is: Harrie Lunenburg! Met een daverend en dik verdiend applaus werd dit begroet door de vele bezoekers van deze drukbezochte avond. Een speciale trofee en een bosje bloemen voor zijn vrouw Ingrid, onderstreepte deze welverdiende eer.

En er was meer. Joost Vlassak ging nog even aan het woord en kondigde de heer Heuting aan, bestuurslid van de KNVB Zuid 2. Hij vroeg direct Wout van Hal en zijn vrouw naar voren. Wout heeft in zo’n 20 jaar, met enige korte onderbrekingen, naast het spelletje te hebben uitgeoefend t/m het eerste team, ook bestuurlijk zijn steentje bijgedragen. Voorzitter van de Jeugd –tot 2x toe, jeugdleider, elftalleider van het eerste team en ook een aantal jaren lid van het hoofdbestuur. Steeds een belangrijk steentje bijdragend aan het wel en wee van de vereniging.

Voor de KNVB reden genoeg om hem de zilveren speld van verdiensten toe te kennen. De heer Heuting liet deze eer graag over aan echtgenote, Ine van Hal, die –met enige moeite- de speld op het overhemd van Wout mocht spelden. Door de vele aanwezigen en dus ‘collega vrijwilligers’ werd Wout met een warm applaus de felicitaties gebracht.

Ook nam algemeen voorzitter, Frank Pulles nog even het woord. Naast dit was er voor Wout ook de oorkonde en het speldje zoals dit past bij zijn 40-jarig lidmaatschap van de Veghels’ grootste sportvereniging.

 

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies