15 oktober 2012  Feestelijke Jaarvergadering Blauw Geel

Geplaatst op 15 oktober 2012 • 8:43 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Nieuwe magische grens ledental doorbroken

De jaarlijkse ledenvergadering kende dit jaar voornamelijk feestelijke zaken. Natuurlijk werden eerst de bekende stukken voorgelegd en goedgekeurd met aansluitend de verkiezing en benoeming van twee nieuwe bestuursleden. De 76e algemene ledenvergadering kende ook weer veel jubilarissen zoals daar waren met 25 jaar: Gert vd Burgt, Koos den Otter, Ronald Rooijakkers, Rob Lunenburg en Marcel van Rijbroek. Voor de 40 jarige speld waren het Wim vd Vorstenbosch en Frank pepers en Henk Swinkels ontving de speld en oorkonde voor 50 jaar lidmaatschap. Zelfs twee 60-jarige lidmaatschappen waren te vergeven. Aan Piet vd Boom en Jo vd Brand werden de versierselen toegekend.

Aftredende bestuursleden waren Joost Vlassak en Marcel van Rijbroek. Laats genoemde had 15jr de financien weten te beheren en was al eerder jeugdleider en nu nog en Joost Vlassak heeft naast het voorzitterschap van de jeugd veel bijgedragen aan de ontwikkeling van deze verenigingstak. Open dagen en Taartentoernooien alsmede de opzet van jeugdvoetbalkampen, was zeker zijn passie te noemen. Naast het verkrijgen van de speld als Lid van Verdienste werden de beide heren verrast door door KNVB bestuurslid Maas die namens de bond de Zilveren speld voor hen had en dit lovende woorden ondersteunde.

Op de plaats van Marcel van Rijbroek is nu Erwin Kuis gekomen en als jeugdvoorzitter is het nu de tijd van Coen van Dijk. Een bijzonder punt is wel dat de voorzitter kon benoemen dat de de tocht al grootste vereniging van Veghel, dezer dagen en in het jubileumjaar, ook de grens van liefst 1600 leden zal doorbreken.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO