2 januari 2015  Feestelijk en bovenal zeer sfeervol. Blauwgeel receptie opnieuw een succes

Geplaatst op 2 januari 2015 • 10:43 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

De weg naar het BlauwGeel-clubhuis bleek op 1 januari weer prima gevonden te zijn. Onder de vele gasten waren ook burgemeester Ina Adema en de wethouders Jan Goijaarts en Riny van Rinsum. Natuurlijk ook onze erevoorzitter Wim Verwegen en daarbij ontbraken ook Prins Peer d’n Zesde met adjudanten Robert en Pepijn met het dorstlustige gevolg niet. Bij de opstelling naar het woord van de voorzitter, liet het voltallig bestuur bewust de ‘stelling’ van B&W blijken, zijnde getuigenis hoe zij ‘achter hun voorzitter staan’. Voorzitter Frank Pulles maakte in zijn jaarlijkse speech ook zeker duidelijk welke van de gestelde doelen wel en niet gehaald waren in de afgelopen 12 maanden.

blg_nieuwjaar2015_1

Mooi is natuurlijk de doelen welke juist wel behaald zijn., en dat was niet onbelangrijk om te benoemen. Niet alleen viel de topprestatie van ons vaandelteam te benoemen en de bekerwinst van onze beloften, maar zeker ook van vele prestaties van de overige teams in zowel de jeugd- als ook seniorenafdeling. Tenslotte waren er ook bij de jeugd weer bijna 80 aanmeldingen tijdens de ‘open-dagen’. Fijn is te weten dat de basis technische staf met Erwin van Breugel als hoofdtrainer en Lodewijk van Helvoirt als zijn assistent, ook in het komende seizoen weer aan de teugels trekken van de hoofdselectie. Niet onbelangrijk en een verrijking voor de vereniging is dat hoofdsponsor JUMBO supermarkten zich opnieuw voor de komende drie seizoenen aan onze mooie club heeft willen verbinden. Met dergelijke mooie en inhoudelijk waardevolle berichten zoals ook de sponsoring van ING voor de meisjesafdeling en de sponsoring van de Rabobank die de jeugdafdeling met hun ondersteuning een voetbalschool heeft kunnen laten starten en daarbij de eigen Champions Leaque gestalte geeft, maar niet te speken..

blg_nieuwjaar2015_3

De voorzitter vertelde ook gelijk dat de sportieve ambitie om toch eens aan de Topklasse te proeven, een wens is en ook zeker geen ‘must’ maar ‘vooral mooi zou zijn om eens mee te maken’. Het eigen fraaie clublied en werd aansluitend opgestart en met de wens, en ook invulling, van het lijflied van Prins Peer d’n Zesde, kon het feestje van het nieuwe jaar met warme en enthousiaste belangstelling worden voortgezet.

foto 4

Duister maar duidelijk

Scepter in nieuwe handen?

Met gepaste trots laat NIET Prins Peer d’n Zesde zijn ‘genomen zien….

Het bewijs was duidelijk (hoe donker de foto ook) dat Prins Peer ook wel eens de handen vrij wenst te hebben…… of was het een kleine vergissing of nalatigheid? Misschien zelfs wel een uitdaging! Dat de Kuussescepter echter in ‘andere handen’ was, is duidelijk.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO