5 maart 2016  Een verdiend punt tegen de koploper.

Geplaatst op 5 maart 2016 • 20:05 • JuniorenPupillenDames

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de huidige nr 1 op het programma. Na de afgelopen week goed getraind te hebben en in de wetenschap dat we in de uitwedstrijd gelijk hadden gespeeld wisten we dat er vandaag ook kansen zouden komen om tot een goed resultaat te komen. We begonnen goed en scherp aan dit duel met over en weer enkele mogelijkheden om te scoren, maar zowel bij onze tegenstander als bij ons was dat vooralsnog een probleem. Daarna was er 1 onoplettendheidje in onze verdediging en kon Margriet de 0-1 aantekenen,dit zou ook tevens de ruststand worden ondanks nog een grote kans voor Blauw geel. De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft met kansen over en weer, alleen viel het kwartje nu voor ons is goed en uit een van achteruit prima opgezete aanval was het Achmed die de dik verdiende gelijk maker liet aantekenen. Dit zou ook tevens de eindstand worden. Conclusie prima wedstrijd met de juiste instelling en beleving. Volgende week uit naar Nooit-gedacht A1. John van de Donk