27 mei 2015  Echte kampioenen, Blauw Geel E 7

Geplaatst op 27 mei 2015 • 18:44 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Als je ongeslagen kampioen wordt, dan ben je een ECHTE kampioen. En dat hebben de jongens van E 7 afgelopen dinsdagavond gepresteerd.

In Olland was de zinderende kampioenswedstrijd. Ollandia E2 stond 2 punten achter Blauw Geel E 7. Een gelijkspel was voldoende, maar zoals echte kampioenen betaamd gingen ze voor de winst.

Na een snelle openingstreffer van Pieter de Grauw (Blauw Geel ‘38 ) was het nagels bijten voor de trainers en coaches. Ollandia E2 speelde goed. Ze waren gedreven, fel en wilden uiteraard ook heel graag winnen. Maar de Blauw Geel verdediging stond als een huis, de middenvelders stoorden goed, en de spitsen liepen goed vrij. Er werd hard gewerkt in de eerste helft om de voorsprong te behouden. De spanning was voelbaar bij beide teams.

In de tweede helft kwam de rust bij de jongens van Blauw Geel. Het liep weer als vanouds. Het resulteerde in nog een goal door Stijn Waals (Blauw Geel ‘38), waarmee de eindstand werd bereikt.

Een knallend feest ontsprong toen het eindsignaal werd gefloten door de scheids. Een ontlading voor de jongens, trainers, coaches én ouders.

In de hele competitie zijn er slechts 7 doelpunten tegen gescoord. Onno vd Avoird heeft als keeper zijn steentje aan het kampioenschap meer dan bijgedragen. Ook de verdedigers, Floris de Grauw en Yvo Doorduyn, stonden iedere keer hun mannetjes. Zij hielden het overzicht en de rust in de achterhoede. Stijn Waals, Sem Kahraman en Bram Nooijen vlogen over de flanken. Zij maakten het veld breed en gaven de mooiste voorzetten. Zij waren ook goed voor velen goals. De middenvelders Quenten Bruijns en Body Locklear hebben vele kilometers gemaakt. Ze waren fel en dolden hun tegenstanders uit met hun mooiste acties. Pieter de Grauw, de spits, stond vaak op de goede plek, hielp mee op het middenveld als dat nodig was en scoorde vele goals.

De trainers en coaches hebben met veel inzet en plezier dit seizoen met de jongens getraind en de kroon is het verdiende kampioenschap.

Tevens willen de jongens, trainers, coaches en ouders de sponsor BK Sneltransport bedanken voor de mooie nieuwe outfits en hun betrokkenheid bij het team.

Trainer/Coach:

Stephan de Grauw

Peter Nooijen

Timmy Locklear

Mustafa Kahraman

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO