19 mei 2015  E2 pakt de titel

Geplaatst op 19 mei 2015 • 14:22 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Na een spannend seizoen met 7 overwinningen en slechts 1 nederlaag is E2 kampioen geworden van 1e klasse 201.

Na de eerste zwaar bevochten overwinning op onze eigen E4 lieten we in de 2e wedstrijd zien dat deze groep over een enorme hoeveelheidkarakter en doorzettingsvermogen beschikt om in de blessuretijd van de 2e helft Schijndel E2 nog met 1-0 te verslaan. Vervolgens volgden goede overwinningen op ELI E1, Boekel Sport E1, Gemert E2 en Mierlo-Hout E2 waarna we tegen onze eerste en enige nederlaag aanliepen tegen Venhorst E1.

Gesteund door een enorme hoeveelheid supporters wonnen we afgelopen woensdag in een spannende wedstrijd met 1-5 bij WEC E1 en daarmee kon E2 uiteindelijk de titel bemachtigen.

E2 heeft het hele seizoen laten zien dat het TEAM het belangrijkste wapenfeit is, dat alle spelers tot aan het einde van de wedstrijd volop de strijd aangingen en voor elkaar wilden werken!

Wij als trainers zijn trots op onze spelers Youri, Bink, Manne, Daniël, Appie, Ryan, Youri, Max en Bram.

Van harte gefeliciteerd met dit resultaat en het feestje volgt op 30 mei!