21 oktober 2014  De gemeente organiseert Vrijwilligersfeest 2014

Geplaatst op 21 oktober 2014 • 21:52 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Aanmeldformulier:

Veel jonge mensen doen aan vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld het draaien van een bardienst bij de vereniging, het trainen van een sportteam, het maken en verspreiden van flyers, het administratief ondersteunen van een club, assistentie bij evenementen, onderhoud van materialen, zwemmen met gehandicapten, enz., enz.

Waardering

De gemeente waardeert het enorm dat jij, ondanks jouw drukke bezigheden voor school, studie, werk en/of gezin ook een bijdrage levert aan de Veghelse samenleving.

Vrijwilligersfeest

De gemeente Veghel organiseert daarom in samenwerking met stichting Vivaan op zaterdag 25 oktober 2014 van 21:00 tot 02:00 uur een speciaal feest voor de jongere vrijwilligers in het Poppodium van CHV Noordkade.

poppodium_noordkade

Voor wie?

Ben je tussen de 18 en 35 jaar en doe je vrijwilligerswerk (dus werk dat onbetaald en vrijwillig is) bij een (sport-)club, -vereniging of andere organisatie in Veghel, Erp, Keldonk, Boerdonk, Mariaheide, Eerde en/of Zijtaart?  Dan kun je je aanmelden voor het vrijwilligersfeest van dit jaar. Je mag één vriend of vriendin als introducé meenemen. De toegang voor jullie beiden is gratis en je krijgt elk tien consumptiebonnen.

De gemeente trakteert, omdat je het hebt verdiend!

Aanmelden

Je kunt jezelf en je introducé aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de ge-meente: www.veghel.nl/vrijwilligersdag Er zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar (dus vol = vol).

Indien je alleen naar het feest komt, dan sv.p. in de velden voor de introducé ‘nvt‘ plaatsen.

Contact

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Gonny van Dooren van de afdeling Ontwikkeling, via vrijwilligersdag@veghel.nl of telefoonnummer 14 0413.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO