9 december 2013  D9 Kampioen

Geplaatst op 9 december 2013 • 12:08 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Op 30 november 2013 is Blauw Geel D9 kampioen geworden in hun competitie. De E8 van vorig jaar, aangevuld met wat jongens, begonnen aan het seizoen hoopvol. Doelstelling van de trainers: Elke week 100% inzet, en proberen om goed voetbal te spelen. De eerste wedstrijd was thuis tegen Erp D3, terwijl andere teams al de week eerder waren begonnen. Die wedstrijd werd met 5-2 gewonnen waarbij D9 al best aardig voetbal liet zien. Een week later kwam Mariahout D2 op bezoek. Ook hierbij werd weer met aardig voetbal een tegenstander verslagen. 5-3 was dit keer de uitslag.

Een week later gingen we naar Elsendorp toe. Na een lange reis, die langer was dan eigenlijk was, kwamen we aan op het sportpark. Aangezien we 5 afmeldingen hadden, deden er andere jongens mee met het elftal. We moesten ook iets anders spelen dan dat we gewend zijn. De wedstrijd tegen de D2 werd helaas gelijk, terwijl we wel de betere waren. Een week later kwam de eerste concurrent op bezoek: Rhode D4. Hierbij hebben we goed voetbal kunnen laten zien, en kwamen we terecht 3-1 voor. Helaas konden we dit niet vast houden, en eindigde wedstrijd in 3-3.

Dat moesten we dus herpakken. De wedstrijd er op moesten we naar Schijndel, waar we Avanti D3 troffen. Deze wedstrijd speelden we goed. Werd goed samengespeeld, en flink wat doelpunten gemaakt. Uiteindelijk wonnen we met 13-1. Een week later troffen we de tweede concurrent WEC D3. Na een slap begin, waar we achter kwamen, hebben we ons goed kunnen herpakken en konden we de wedstrijd winnend afsluiten met 3-1.

Toen stond de wedstrijd van het seizoen op het programma. Uit naar Gemert. Tegen de D5. De derde en laatste concurrent op het programma. Dit was een erg spannende wedstrijd waar zowel Gemert als D9 aan elkaar gewaagd waren. Twee keer kwam de D9 achter, maar 2 keer kwamen ze ook weer goed terug. De wedstrijd werd pas in de laatste minuut beslist. Toen werd de 3-2 binnengeschoten en had Blauw Geel na WEC een tweede directe concurrent verslagen.

Een week later troffen we een ander Blauw Geel team, de D8. Hier was D9 heel erg sterk, en gaf bijna geen kans weg. Helaas gaven we er 1 te veel weg, want die viel er net in. Dat was in een momentje waar D9 een beetje slapper ging spelen, dus het was een goede wake up call. Einduitslag: 7-1 De laatste uitwedstrijd was naar Nijnsel, waar we speelden tegen de D1. Ook hierin was D9 de betere en werd er keurig met 5-0 gewonnen. De laatste wedstrijd was thuis tegen Boekel Sport D5. Waarin we de beste eerste helft hebben gezien die D9 dit jaar liet zien. Er werd keurig gespeeld, en goed druk gezet. Na een uur spelen stond het 5-0, en kon het feest losbarsten, want D9 was kampioen.

D9_kampioen

Elio, Gideon, Thom, Robin, Niels, Pedro, Tom, Max, Rowan, Anil, Hidde, Lorenzo, Yalgin, Mike en Luuc: Gefeliciteerd met dit kampioenschap! Jullie hebben het verdiend, en de doelstelling die wij als trainers wouden zien hebben we ook daadwerkelijk teruggezien. Heel het team is ook beter gaan voetballen, en ook beter geworden. Volgend seizoen een klasse hoger, dan kunnen we kijken waar we precies staan! Nog een extra bedankje aan Vincent die ons wedstrijdshirtjes en kampioenenshirtjes heeft bezorgd! Anton, Bob, Freek

 

 

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO