24 mei 2013  C3 op toernooi in ESBJERG (Denemarken)

Geplaatst op 24 mei 2013 • 9:00 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Afgelopen weekend was het dan zo ver, Blauwgeel C3 was uitgenodigd door HUB SALDEN om in Denemarken een internationaal toernooi te spelen. Aan het Vesterhavscup toernooi deden 167 voetbalteams uit 7 verschillende landen  mee. Dit wilde natuurlijk niemand missen.  Alle spelers, leiding en een aantal ouders vertrokken afgelopen vrijdag al vroeg om een onvergetelijke gebeurtenis te ervaren. Bij elke stop onderweg was de voetbal het eerste wat er uit de auto gepakt werd, om even te voetballen. Er werd onderweg al druk gespeculeerd over de wedstrijden, hotel en alles waar de jongens in geïnteresseerd waren. Na het inchecken in het hotel gingen we op weg naar  het Diner en de openings  ceremonie.  En natuurlijk….. voetballen op een panna veldje. Na een leuke avond en een iets kortere nachtrust dan normaal begonnen we om 10 uur aan onze eerste wedstrijd. Bij elke wedstrijd werd een Nederlands geschenk overhandigd aan de tegenstander, twee zakken met min snickers. Al snel bleek dat het eerste team waar we tegen speelde nog sterker was als C3. Ze speelde korter, sneller en Hadden waren nog beter uitgerust als onze jongens.

 

 

 

Zo speelde we afgelopen zaterdag 3 wedstrijden waarvan we er een in eerste instantie met 2-0 voorstonden en uiteindelijk met 3-2 verloren.  Tussen de wedstrijden in leek het soms wel of dat we met z’n alle op de camping waren, zo gezellig en ontspannen was de sfeer. De lunch  werd dan ook op het voetbalveld genuttigd zodat we van alles om ons heen konden blijven genieten. De eerste dag was pittig, dus aan het einde van de dag hebben we uitgeput zitten genieten van een heerlijk en zeer goed verzorgd diner wederom verzorgd door de organisatie van Eurosportring.  Dan naar het hotel om….FIFA 13   te spelen op de PS3. Voetbal voetbal en nog eens voetbal. De 2e dag van het toernooi waren we sterker en beter uitgerust, dat resulteerde dan ook met een overwinning van een partij met 5-2 zodat we het toernooi dan ook met een goed gevoel af konden sluiten.  Het was niet alleen voetbal waar we voor kwamen, we kwamen natuurlijk ook voor de mooie omgeving van Denemarken. Met het hele team naar het strand en daar voetballen en zwemmen. Chillen en genieten van Denemarken.

Wat een organisatie, wat een belevenis, iets om de rest van je leven niet meer te vergeten. En dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de sponsoren van C3 en zeker niet te vergeten de organisatie.

In een woord FANTASTISCH.  

Iedereen die hier een steentje aan bij heeft gedragen wil ik langs deze weg dan ook enorm bedanken.

Met vriendelijke Groeten een Zeer trotse vader van C3

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO