31 augustus 2015  Blauw Geel/JUMBO’38 C4 kampioen toernooi Meerveldhovencup

Geplaatst op 31 augustus 2015 • 20:35 • JuniorenPupillenDames

C4, het jongste opvolgteam van de C-afdeling, behaalde afgelopen weekend hun eerste toernooizege op het openingstoernooi in Veldhoven. Het C4-team kwam afgelopen zaterdag voor het eerst als team in actie en had het toernooi aangegrepen om warm te draaien voor het seizoen en als teambuilding event. Het toernooi werd ’s -middags gespeeld in tropisch warm weer. C4 was ingedeeld in een pool van 6 teams die in een zelfde klasse spelen als C4 in de competitie. In partijtjes van 20 minuten moest onderling bepaald worden wie de sterkste was. Na een korte uitleg over de posities en de spelstrategie door de coaches, trad het C4-team aan tegen Rood-Wit C2 (uit Veldhoven). Ietwat voorzichtig werd aan de wedstrijd begonnen, maar al snel begon de lijnen zichtbaar te worden in het spel en wist BG C4 de wedstrijd naar zijn hand te zetten: 1-0.

De tweede partij was tegen Riethoven C2. Alhoewel Riethoven minder sterk speelde dan Rood-Wit, verliep de wedstrijd iets moeizamer en eindigde het duel in een gelijkspel: 0-0. In de 3de wedstrijd moest C4 aantreden tegen Mariahout C2. Ondanks het fysieke voordeel van Mariahout (grotere spelers) wist C4 door goed samen te spelen de juiste combinaties te maken en werd de wedstrijd met een ruime 3-0 zege gewonnen. De 4de tegenstander werd Lierop C1 die alle wedstrijden tot dan toe had gewonnen. Ook tegen Lierop liet C4 zien dat ze over een degelijke verdediging beschikken en werd de keeper slechts een enkele keer getest. Aanvallend werden de kansen benut door C4 en werd de wedstrijd met 2-0 gewonnen. Lierop had het nakijken. Helaas liep onze linksback (Carlo) in de wedstrijd een blessure op waardoor hij de rest van het toernooi moest staken. De laatste partij was tegen het C2 team van onze gastheer S.V. Marvilde. Ondanks de ruime schare fans van het thuisteam wist Blauw-Geel C4 hier ook te overtuigen. Zelfs onder het verbale geweld van één van de Marvilde spelers (wat resulteerde in een gele kaart) liet het Blauw-Geel team zich niet meeslepen. Koel en berekend werd de wedstrijd uitgespeeld en met een royale eindstand van  4-0 liep Blauw-Geel team als winnaar van het veld af.

Meerveldhovencup_C4

Na het tellen van alle punten was Blauw Geel/Jumbo’38 C4 de kampioen van het toernooi en mocht het de grote beker in ontvangst nemen! Een mooie prestatie van een team dat pas zo kort samen speelt! Als je als team het openingstoernooi van het seizoen als winnaar mag beëindigen, is dat een start waar je normaliter alleen maar van kan dromen! Hopelijk kunnen we deze trend doorzetten in de competitie en voor de strijd om de beker. Goed gedaan, jongens! Leon, Alan en Rob Leiding C4

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO