1 oktober 2013  ‘’Blauw Geel O14 wint ruim onder toeziend oog nieuwe sponsor’’

Geplaatst op 1 oktober 2013 • 18:18 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Een grote dag voor Blauw Geel O14, vandaag werden de nieuwe trainingspakken en tenues overhandigd door Robert van der Meijden van MBI. Natuurlijk zijn wij als O14 bijzonder blij en zullen de tenues en trainingspakken met trots dragen. Na een kort dankwoord van jeugdvoorzitter Coen aan de familie Van der Meijden en een aantal teamfoto’s kon de wedstrijd tegen Geldrop O14 van start.

O14 Sponsor1

Coen overhandigt bloemetje aan dochter/supporter Roos.

De kersverse sponsor zag een gretig Blauw Geel van start gaan en het zocht al snel naar de openingstreffer. Jasper was al snel dichtbij maar zag zijn eerste kans nog niet verzilverd worden. Blauw Geel kreeg een aantal goede mogelijkheden uit de gevaarlijke corners van Berkay en Lars. Tot dan toe trof Blauw Geel nog geen doel maar een doelpunt kon niet uitblijven. Het was Jasper die het eerste doelpunt van de middag op zijn naam schreef, 1-0. Niet veel later was het na goed druk zetten op de helft van de tegenstander Jasper die de bal veroverde en goed het overzicht behield. Hij speelde de vrijstaande Bram in en die kon afwerken. Hierdoor gingen we met een 2-0 stand de rust in.

Na rust begon Blauw Geel erg goed, eerst was er nog een vrije trap van Bram die ternauwernood gered kon worden door de Geldropse goalie later was het Jasper die met een schitterend stiftje met buitenkantje rechts de doelman wel versloeg. Hiermee was de wedstrijd eigenlijk beslist. Dat was ook te zien aan het veldspel van Blauw Geel, slordig in de passing en wat onrustig aan de bal waardoor het Geldrop te veel liet voetballen. Zonder echt gevaarlijk te worden begonnen de Geldroppers zich meer met het spel te bemoeien. Toch kwam niet veel later Blauw Geel weer met een doelpunt, Bram mocht zijn tweede van de middag maken. Het slotakkoord was echter voor de gevaarlijkste Blauw Geler, tegen zijn fysiek sterkeren en grotere tegenstander gooide Jasper nog een versnelling in zijn versnelling en wist hij keurig af te werken, onder applaus van de sponsor en andere supporters verliet hij even later het veld. Nog twee lichtpuntjes, Jeroen en Hazar konden na lang blessureleed weer hun entree maken.

Een hele mooie voetbalmiddag en een trotse nieuwe sponsor, MBI bedankt en voor al onze supporters, volgende week staat de topper Blauw Geel O14 – UDI O14 op het programma, 13.00 op het P.W.A. Sportpark. Tot dan.