29 maart 2012  Blauw Geel E2 verslaat Schijndel E2 in de kwart-finale Beker

Geplaatst op 29 maart 2012 • 18:05 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Blauw Geel E2 – Schijndel E2 4-0

Op een mooie lente avond (woensdag 28 maart) moesten we aantreden tegen Schijndel E2 voor de kwartfinale wedstrijd voor de beker. Schijndel waren we in de competitie reeds 2x tegengekomen, waarvan we beiden keren met een doelpunt verschil wisten te winnen. Schijndel is een taaie tegenstander met veel werklust en inzet.

We begonnen de wedstrijd geconcentreerd en wisten in balbezit de vrije man te vinden. Bij balverlies werden de afspraken die we gemaakt hadden goed nagekomen (iedereen zakte goed in, waardoor we het veld klein hielden). We creëerden aardig wat kansen en de eerste 10 minuten van de wedstrijd waren absoluut in ons voordeel. Na 10 minuten wist Luc schitterend te scoren door een corner kort te nemen en snoeihard in de korte hoek binnen te schieten, de verdiende voorsprong voor E2. Het resterend gedeelte van de eerste helft gaf een onveranderd winkelbeeld: een goed en geconcentreerd spelend E2. In balbezit werd goed overgespeeld en bij balverlies werden de duels fel uitgevochten en hield iedereen goed oog voor zijn positie. Het grote verschil met de afgelopen weken was dat IEDEREEN  voor iedere bal knokte en we als team opereerden.

De 2e helft gaf eigenlijk een zelfde wedstrijdbeeld. E2 in balbezit en in de aanval en Schijndel teruguit. Schijndel wist werkelijk geen kans te creëren en heeft de hele wedstrijd 1x richting doel geschoten. Na ca. 10 minuten in de 2e helft werd eindelijk de ban gebroken en scoorde Fatih een geweldige goal. Vanuit een hoog genomen corner nam Fatih de bal in een keer uit de lucht en schoot de bal onberispelijk binnen! Omdat E2 geconcentreerd bleef voetballen en geen kans weggaf (complimenten voor de verdediging met Willem en Bram, die allebei sterk speelden en Niels die achterin wederom een prima indruk achterliet). Ook de complimenten voor het middenveld, waar we nu eens hebben laten zien dat we wel degelijk een hele wedstrijd kunnen knokken voor iedere bal (Luc, Hakim, Melle, Fatih en Marco). Kane was voorin een goed aanspeelpunt en wist enkele knappe kansen te creëren. Helaas voor Kane wist hij deze keer niet te scoren. Na een mooie aanval wist Melle de 3-0 te scoren en uiteindelijk wist Marco, na een mooie pass van Bram en een slimme actie zichzelf vrij te spelen en bovenin de hoek de bal binnen te schieten.

Eindstand 4-0! Jongens iedereen de complimenten voor het getoonde spel en de inzet van jullie allemaal. We hebben genoten van een zeer sterk E2! Vandaag was een echte teamprestatie! Op naar de halve finale…………………..