6 augustus 2015  Beste trainers en leiders,

Geplaatst op 6 augustus 2015 • 7:20 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Vele elftallen hebben hun trainingstijden en datum van aanvang bekend gemaakt aan ons via trainingen@blauwgeel.nl.

Nu al hebben we meer aanvragen als dat we capaciteit hebben op bepaalde avonden. Totdat de klok verzet gaat worden, zal dat niet echt een probleem zijn, maar als we enkel bij kunstlicht moeten trainen kunnen we niet aan alle aanvragen voldoen. In de periode tussen nu en de herfst-vakantie zullen we diverse teams benaderen om te vragen uit te wijken naar een andere avond. Eventueel gaan we een roulatie schema hiervoor invoeren.

Tevens hebben we de vraag uitgezet bij het hoofdbestuur of we op de donderdag avond tot 22:00 uur kunnen gaan trainen. Indien dit bevestigend wordt beantwoord kunnen we aan de meeste aanvragen voldoen, met dien verstande dat er dan op de donderdag avond door de recreatieve senioren teams maar een uur getraind kan worden ipv anderhalf uur. we willen dan in blok tijden van 20:00 uur tot 21:00 uur en van 21:00 uur tot 22:00 uur gaan trainen. Heb je vragen of opmerkingen hiervoor, neem dan kontakt met ons op via trainingen@blauwgeel.nl

De trainingen kunnen binnenkort weer van start gaan. Zoals elk jaar gebruikelijk zijn er weer trainingsbepalingen gemaakt waarin alles rond de trainingen beschreven staat. Welke tijden, Welke velden, het roulatie schema en niet onbelangrijk de nieuwe veldindeling.

De trainingen voor seizoen 2015-2016 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema
Selectie elftallen: Senioren, A B en C: start maandag 10 augustus
Senioren en Junioren recreanten teams:  start maandag 10 augustus
Selectie elftallen D, E en F Teams: start maandag 17 augustus
D pupillen recreanten teams: start maandag 24 augustus
E en F pupillen recreanten teams: start maandag 24 augustus

Ben je leider of trainer en heb je de trainingsbepalingen niet ontvangen stuur dan even een mail naar trainingen@blauwgeel.nl zodat we alle gegevens kunnen aanvullen en iedereen op de hoogte kunnen houden van de aanvang en indeling van de trainingen.

Zonder bevestiging-mail vanuit trainingen@blauwgeel.nl wordt men niet ingedeeld in het trainingsschema en kan men dus niet gaan trainen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO