2 mei 2016  A1 pakt 3 belangrijke punten

Geplaatst op 2 mei 2016 • 10:07 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Blauw-Geel A1 – Daw A1 2-1. Alleen winst vandaag was de opdracht, bij elk ander resultaat zouden we al zeker zijn van deelname aan de nacompetitie, voor klasse behoud. We begonnen goed aan het duel en wisten ons al snel enkele goede mogelijkheden te creëren, maar zoals vaker dit seizoen blijkt, blijft scoren een groot probleem bij ons. Toch was het Milan die ons op een verdiende 1-0 voorsprong wist te zetten. Daarna hadden we zeker nog 4 prima kansen om DAW al vroeg in de wedstrijd op een kansloze middag te trakteren, echter door verkeerde keuzes of niet doortastend genoeg bleef de teller op 1 staan. Dat daarna DAW uit een spaarzame counter zomaar de 1-1 kon maken ,was een flinke domper voor A1. In de tweede helft was het weer blauw geel wat de lakens uitdeelde prima kansen wist te krijgen, maar net zoals in de eerste helft het net maar zeer moeilijk kon vinden, toch was het Sven die ons op een verdiende voorsprong wist te brengen na een goed lopende aanval. Dit zou ook tevens de eindstand worden en pakken we 3 heel erg belangrijke punten. Volgende week uit naar Avanti, ook deze wedstrijd zal gewonnen MOETEN worden ,en dan maar hopen, dat de andere ploegen hun sportieve plicht nakomen en we volgend seizoen weer in de hoofklasse mogen spelen. John van de Donk