29 oktober 2019  Huldiging jubilarissen Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 29 oktober 2019 • 21:09 • NieuwsClubnieuws

Huldiging jubilarissen Blauw Geel’38/JUMBO

Foto’s: Gerard Beekmans

Toon van Ganzewinkel 60 jaar lid

Speler van het 1ste en 2e elftal geweest o.a. bij de eerste promotie van het 1e team naar de 2de klasse in 1971. Nu lid van de Veteranen. Gedurende dit lidmaatschap circa 5 jaar de voorzittershamer van de veteranenafdeling gehanteerd. Naast actief als speler was Toon ook actief als scheidsrechter bij veteranenwedstrijden. Was vele jaren medeorganisator van de jaarlijkse serie kaartavonden. Al jaren als manusje van alles werkzaam in de materiaalploeg . Iedere maandag-woensdag en vrijdag present en stiekem ook nog al eens in het weekend. Dan loopt Toon bijna stiekem van achter naar voor en terug en houdt alles even in de gaten. Toon was al betrokken bij het belijnen van de velden in de AA-broeken. Ook werkzaam in de bouwploeg voor de realisatie van de kleedlokalen en voor verbouw van de kantine, Business Clubruimte en wedstrijdsecretariaat en recent nog van de vernieuwing hoofdtribune. Toon kan dan ook bijna alles maken. Oh ja nog een ding. Ga niet in de materiaalruimte op Toon zijn stoel zitten, want dat vindt hij niet zo fijn!

Leo Biezemans 60 jaar lid

In de top van de jeugd gevoetbald. Door tijdgebrek bij de senioren niet doorgestoten naar de selectie. Vaste supporter bij de uit- en thuiswedstrijden van het 1e elftal. Altijd bereid hand- en spandiensten te verrichten. Zowel de oude als nu de nieuwe kantine etc. zijn door hem gestukadoord. Nog steeds is Leo een fanatiek supporter van het 1e en is dan ook regelmatig op het sportpark te zien.

Toon van Houtum 60 jaar lid

Heeft heel wat jaren in de lagere elftallen gevoetbald. Grensrechter geweest bij het vaandelteam. Heeft in deze functie ook de promotie meegemaakt in 1986 naar de 2de klasse. Jaren scheidsrechter geweest op ’t veld en in de zaal. Nu lid v.d. Veteranen, niet als actieve speler en blijft de club altijd steunen. Soms is Toon nog wel op het sportpark te zien.

Wilco Laurijssen 50 jaar lid

Wilco begon als 10 jarige bij Blauw Geel. Vele jeugdelftallen heeft Wilco doorlopen meestal als keeper. Het verenigingsleven was hem van huis uit goed ingegeven en daarom was het ook dat Wilco na zijn actieve voetbalcarrière verder ging als scheidsrechter binnen Blauw Geel. Als jeugdleider heeft hij o.a. samen met zijn zoon diverse pupillenteams onder zijn hoede gehad. Ook is Wilco jeugdbestuurslid geweest en had daar altijd een positief kritische visie. De laatste jaren doet hij het , door werkomstandigheden wat rustiger aan bij Blauw Geel maar wie weet komt daar weer een ommekeer in.

Piet de Schouwer 50 jaar lid

Met Bert Grim destijds de nieuwe structuur gemaakt voor de jeugdafdeling. Zelf deel uit gemaakt van de pupillen kampstaf aan het begin van de ondertussen 50 kampen die er zijn geweest en gedurende 15 jaar daarvan de kas beheerd. In het eerste elftal teruggehaald toen dat op degraderen stond naar de onderafdeling. Een van de initiatiefnemers van de grote loterij voor de tribune. Mede oprichter Business Club o.l.v. Piet van Sambeek. Was bestuurslid van de Business Club Trouwe bezoeker thuiswedstrijden 1e team. Zeker toen zijn zoon en in speelde. De laatste jaren als trotse opa van zijn kleinzoon die als keeper zijn vader op volgde. Piet mag graag na de thuiswedstrijden nog even in de kantine vertoeven.

Harrie Constant 50 jaar lid

Vanaf 1994 materiaalverzorger 1ste elftal. Daarvoor heeft hij jaren voor de tenues van het 2e elftal. Bijna 25 jaar jeugdleider geweest bij de pupillen afdeling. Daarnaast verzorgde hij de tenues van het 2e elftal. In 1994 won hij de tweestrijd van Toon v. Deursen en promoveerde Harrie als materiaalverzorger naar het 1e elftal. Een functie die hij nu nog steeds bekleed. In 1988 de KNVB speld in brons ontvangen. Sinds zijn pensioen verricht hij allerlei klusjes binnen de materiaalgroep en verleend hij assistentie bij de materiaalbeheerders. Een knappe prestatie maar naar 25 jaar materiaalverzorger van BG 1 gaat Harrie waarschijnlijk stoppen. (je weet maar nooit) maar op deze mooie leeftijd kan Harrie dan gaan genieten van vele andere dingen.

Henk van de Voort 50 jaar lid

Algemeen secretaris van onze vereniging geweest van 1970-1972 en van 1974-1982. Verder op vele terreinen binnen Blauw Geel actief geweest: jeugdbestuur, jeugdkamp, loterijcommissie, etc. Heeft na de bouw van het clubhuis en tribune “De zilveren troffel” gekregen voor zijn inzet bij het activeren van mensen voor de bouw. Voor deze en alle andere activiteiten binnen onze vereniging eind jaren ’80 of begin jaren 90 benoemd tot meester burger van de gemeente Veghel en tot lid van verdienste. De laatste jaren volgt Henk van huis uit de prestaties van Blauw Geel en blijft hij zeker betrokken bij het wel en wee van zijn club. Zo zie je dat je niet altijd alleen maar een goede voetballer hoeft te zijn om veel voor de club te kunnen betekenen.

Hans v. Geffen 50 jaar lid

Hans is van zijn eerste jaar als lid tot op heden een actieve voetballer. Bovenaan bij Hans staat het gezellig samen voetballen. Als leider van zijn seniorenteam de Palmboys, (team 13) is hij altijd aanwezig bij vergaderingen en heeft hij zijn positief kritische opmerkingen. Hans is ook nog diverse jaren actief geweest als leider van jeugdteams en heeft menig taartentoernooi als scheidsrechter in goede banen geleid. Hans is nog steeds een gewaardeerd scheidsrechter op de zondagochtend. Nu komt hij voortaan alleen vele jaren waren zijn dochter en vrouw bij hem en kon hij op hun steun rekenen.


Hans Vermeulen 40 jaar lid

Hans is binnen Blauw Geel een echt manusje van alles. Van voetballer tot scheidsrechter. Wedstrijdsecretaris en klusjesman. Schilder en materiaalbeheerder. Zelden wordt er tevergeefs een beroep op Hans gedaan. Bij feesten is Hans er graag bij om hand en spandiensten te vervullen en terecht ook om zelf iets te drinken. Hans is een trouwe supporter van Blauw Geel 1 en nog steeds op de zondag actief voor het leiden van een seniorenwedstrijd. Een gezellige babbel hoort er wat Hans betreft altijd bij. We hopen dat hij nog vele jaren met zijn op afstand herkenbare benen op ons sportpark actief zal en kan zijn.

Joost Vlassak 40 jaar lid

Na eerst in de jeugdselectie tot toen de B-afdeling te hebben gespeeld is Joost al snel over gestapt naar trainer/ leider/ jeugdbestuurslid/groepsleider pupillenafdeling/ jeugdvoorzitter/kampstaf/ hoofdkampstaf en bestuurslid. Velen binnen onze vereniging kent Joost dan ook en weet zijn netwerk in te zetten ten behoeve van de vereniging. Momenteel als algemeen secretaris nog binnen de club actief.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO