12 december 2022  Huldiging jubilarissen 11 december 2022

Geplaatst op 12 december 2022 • 12:14 • NieuwsClubnieuws

Huldiging jubilarissen 11 december 2022

Piet van den Boom  70 jaar

Clubman in hart en nieren. Heeft bij Blauw geel alle actieve afdelingen meegemaakt. Jarenlang verdienstelijk verdediger geweest in het eerste elftal. Vele promoties maar ook degradaties meegemaakt. Was trouwe supporter van zijn eigen voetballende zoon Edwin.

Samen met zijn vrouw Ria jaren de kantine gedraaid en daar vele kennissen aan overgehouden. Piet was altijd op de hoogte van alle in en outs. Misschien wel via Ria maar dat weten we niet.

Daarna is hij ook vele jaren hoofdbestuurslid geweest en in die functie de grote kartrekker achter diverse verbouwing op ons sportpark. Toen Piet stopte als hoofdbestuurslid is ons clubgebouw naar hem vernoemd als blijk van grote waardering voor al zijn inzet.

Momenteel nog steeds lid van de veteranen en van de  technische ploeg die 3 ochtenden per week zorgen dat ons sportpark er piekfijn uitziet. Piet is een ROTS IN DE BRANDING van Blauw Geel

 

Henk Swinkels 60 jaar

Een trouw clublid die na zijn eigen voetbalcarrière  met name vanaf de zijkant onze club een warm hart toedracht. Ondersteuning en advies kun je bij hem altijd krijgen. Over voetbal kan hij uren mee praten en zondags bij de thuiswedstrijden van het 1e is hij vaak aanwezig.

Cees van den Boogaart  40 jaar

Cees is een man van veel woorden als het over voetballen gaat want voetbal betekent heel veel voor hem. Eerst als actief speler binnen de jeugdselecties van Blauw Geel. Daar bleef hij niet on op gemerkt en Cees ging het avontuur aan van beroepsvoetballer maar bleef Blauw Geel trouwIn zijn 40 jaar lidmaatschap heeft hij vele functies vervult op allerlei gebied. Denk aan trainer/coach van zowel jeugd als senioren, bestuurlijke functies en al vele jaren lid van BG-TOP. Er zijn maar weinig wedstrijden van Blauw Geel 1 die Cees niet ziet. We hopen nog vele jaren gebruik te kunnen en mogen maken van Cees zijn uitgebreide ervaring en kijk op het voetbalspelletje.

Gilbert Vrijhof  40 jaar

Gilbert komt uit een echte Blauw Geel voetbal familie. Hij doorliep (samen met zijn broer) heel verdienstelijk de jeugd en de jeugdselecties. Een sierlijke voetballer met een hoge inzet. Hij had altijd trouwe supporters in de vorm van zijn vader Jan en Toontje van Deursen. Gilbert heeft in de senioren lang op hoog niveau gevoetbald. Later kwam hij in een vriendenteam te voetballen en nog steeds wil hij graag een balletje trappen. Bij Blauw Geel komt hij nog altijd graag als het werk het toelaat.

Sjef Kanters 25 jaar

Sjef is vanaf zijn jeugd actief als voetballer op een hoog niveau. De jeugdselecties leken makkelijk te gaan maar Sjef was en is altijd een hard werkende voetballer geweest. Ook bij de senioren heeft hij het ver geschopt. Voor Sjef is de 3e helft en gezelligheid ook altijd erg belangrijk geweest. De jeugd heeft Sjef altijd een warm hard toegedragen. Als trainer / leider en niet te vergeten als leider op het roemruchte Blauw Geel pupillenkamp waar hij als deelnemer  aan deelnam en daarna lid van de kampstaf werd. We hopen dat je nog vele jaren dezelfde energie in onze vereniging blijft stoppen.

Patrick Cissen 25 jaar

De altijd goedlachse Patrick is een bekend gezicht bij Blauw Geel. Als speler fanatiek en tot aan het gaatje. Als trainer/leider bij de jeugd en senioren verwacht hij dat ook van zijn spelers. Patrick beklede ook functies op het technische vlak bij de jeugdafdeling en liep voor zijn eigen trainersdiploma stage bij Blauw Geel 1. Momenteel is Patrick nog actief als technisch coördinator onderbouw en bij VOW als hoofdtrainer maar wie weet wat volgend jaar brengt??

Jorn Brenninkmeijer 25 jaar

Jorn is als voetballer altijd in de luwte gebleven. Niet dat hij niet aardig kon voetballen in tegendeel maar hij stond niet zo graag op de voorgrond. Dat is de laatste tijd zeker wel veranderd want als bestuurslid van de Business Club is hij veel op het sportpark om de relaties tussen de club en bedrijven warm te houden. Hopelijk kun je hier nog even mee doorgaan.

Freek Laurijssen 25 jaar

Freek is begonnen onder de vleugels van zijn vader. Voetballen vindt hij leuk, fluiten kon hij goed, zaken regelen op ICT-gebied gaat hem goed af, toernooien regelen vindt hij prachtig, materiaalman bij Blauw Geel 1 daar kon hij van dromen maar is in vervulling gegaan. Niets is voor Freek te veel om Blauw Geel te helpen. Naast het Blauw Geel shirt draagt hij ook vaak een rood/wit shirt en hij laat zelf wel weten van welke club dat is. Freek, blijf met vele zaken aan de gang want de club is er je dankbaar voor.

Ruud Peters 25 jaar

De stille man die op vele terreinen toch zijn steentje bij draagt om van Blauw Geel een mooie club te maken. Zelf altijd gevoetbald. Super fanatiek, altijd doorgaan ook na de wedstrijd. Als er een feestje is , dan is hij er graag bij en met zijn maten een pilsje drinken mag zeker niet worden overgeslagen. Met zijn bedrijf ondersteunt hij de club op allerlei manieren. Ruud je bent een STEUNPILAAR voor je voetbalteam en voor de vereniging Blauw Geel.

Eric de Groot 25 jaar

Zijn zoon voetbalden bij blauw Geel en vaak was Eric op het sportpark als supporter. Misschien nog wel meer is hij op het sportpark als materiaalman. Eric houdt veel zaken in de gate en is altijd op een correcte wijze gastheer voor alle leden. Veel is Eric ook op het sportpark aanwezig met hond als hij een rondje maakt. Als veteraan heeft Eric vele jaren zijn beste beentje voor gezet en we hopen dat hij dat nog vele jaren blijft doen

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO