27 maart 2020  Help en zorg voor elkaar!

Geplaatst op 27 maart 2020 • 11:34 • NieuwsClubnieuws

Help en zorg voor elkaar!

Beste mensen,

Onwerkelijk en oneerlijk, zo voelt de huidige situatie. We worden allemaal geraakt, op de één of andere manier. De meeste van ons hebben de situatie waarin we terecht zijn gekomen gelukkig nog nooit meegemaakt, maar het is op dit moment de nieuwe werkelijkheid.

2 Weken geleden ‘baalden’ we nog als we op maandagochtend opstonden en naar het werk moesten of naar school. Onze vrijwilligers ‘mopperden’, tijdens de koffie om stipt half elf, dat er weer zoveel troep was achter gelaten op het sportpark of dat het weer niks was geweest met het voetbal op zondag. Nu zouden we willen dat we op maandagochtend daarover weer konden balen en mopperen!

Over het algemeen was het weekend weer fijn geweest, we hadden genoten en konden ontspannen, ieder op zijn of haar eigen manier. De vele vrijwilligers en begunstigers hadden ervoor gezorgd dat er bij de diverse verenigingen en clubs weer activiteiten waren; sport, muziek, dans, zang, cultuur, enzovoort. De gezelligheid, het samen zijn …… het leek allemaal zo gewoon en vanzelfsprekend.

De werkelijkheid is nu anders, maar we kunnen dit samen overwinnen. We gaan ervoor zorgen dat we weer kunnen genieten van bovengenoemde zaken, van elkaar en van de dingen die we afgelopen tijd als heel gewoon hebben ervaren. Belangrijk is het om te luisteren, te luisteren wat de overheid en het RIVM ons voorschrijven, doe het gewoon, ga er niet tegenin, dan komen we weer het snelste terug in ons normale leven.

Ik zou ook graag een oproep willen doen aan alle vrijwilligers, begunstigers en iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan ons maatschappelijk welzijn. Blijf steunen en helpen alsjeblieft, we hebben elkaar nu harder nodig dan ooit.

Lieve mensen, blijf veilig en gezond, help en zorg voor elkaar.
Hopelijk kunnen we elkaar dan gauw weer ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Edwin van den Boom
Voorzitter Blauw Geel’38/Jumbo

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO