6 oktober 2023  GÉÉN TELEFOONS IN HET KLEEDLOKAAL!

Geplaatst op 6 oktober 2023 • 17:10 • NieuwsClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

GÉÉN TELEFOONS IN HET KLEEDLOKAAL!

Beste spelers, trainers, leiders en vrijwilligers,

Langs deze weg willen wij nogmaals benadrukken dat het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen, zoals aangegeven in het jeugdbeleidsplan, TEN STRENGSTE VERBODEN IS! Overtreding van deze regel kan leiden tot ONMIDDELIJKE ROYERING als lid van Blauw Geel. Bij vermoedens van stiekem gebruik van mobiele telefoons, roepen wij betrokkenen op dit (anoniem) te melden bij de vertrouwenspersoon van Blauw Geel, Harrie Lunenburg (vog@blauwgeel.nl) of één van de aanwezige vrijwilligers. Stiekem gebruik van de mobiele telefoon tijdens het omkleden of douchen, wordt door Blauw Geel gezien als een potentieel zedendelict, waarvan DIRECT AANGIFTE WORDT GEDAAN BIJ DE POLITIE!

Wanneer er een bepaalde noodzaak is om de mobiele telefoon (in de korte periode die er verbleven wordt in het kleedlokaal) tóch te willen/moeten gebruiken, loop je simpelweg even naar buiten.

Informeer elkaar hierover en spreek elkaar hier ook op aan! Niemand wil tenslotte dat er beelden van zijn/haar kind of zijn/haar broer en/of zus online verspreid worden, hoe grappig het ook bedoeld is.

Bedankt voor jullie medewerking!

Namens SV Blauw Geel ’38/JUMBO,

Jelle Lubberts
Bestuurslid Jeugdzaken

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO