28 april 2020  Geef je op voor de online voetbalquiz!

Geplaatst op 28 april 2020 • 7:48 • NieuwsClubnieuws

Inmiddels is al even bekend dat de competities zijn beëindigd en daarom kunnen we elkaar niet zien op het sportpark. Om toch nog iets voor de club te kunnen doen is er een heuse online voetbalquiz gemaakt. Hierdoor kunnen we het verlies wat de vereniging nu oploopt (de kosten lopen namelijk gewoon door en de opbrengsten komen niet binnen) ietsjes minder maken. En zo hebben we ook een avondje tijdverdrijf.

Daarom vindt er voor het eerst een online voetbalquiz van Blauw Geel’38 plaats. Weet jij hoe vaak Richard Witschge hoog hield in de wedstrijd tegen Feyenoord? Kun je zo de naam van de mascotte van Roda JC opnoemen? Je weet zo hoe het stadion waar AC Milan – Inter altijd in gespeeld wordt heet? Weet jij welke landen Dick Advocaat allemaal gecoached heeft? Kun je zo opnoemen welke speler bij de volgende clubs heeft gespeeld: Sparta Rotterdam, KSC Lokeren, PSV, Neuchâtel Xamax, FC Aarau, Sparta Rotterdam en SC Heerenveen? Aarzel dan niet, en geef je op.

Wanneer? 2 mei 2020
Hoelaat? Start om 20:00 uur
Hoelang? Ongeveer 2 uur (inclusief vragen, pauzes, tijd om antwoorden in te sturen en antwoorden)
Inschrijfgeld? €5,00

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail. Op basis van die mail krijg je van ons een link toegestuurd waarop je de 5 euro kan overmaken. Is dat geld binnen, krijg je van ons meer informatie over de quiz zelf. Er komen natuurlijk ook prijzen. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker de prijzen zijn. Daag dus je teamgenoten en vrienden uit voor deze quiz. Je kunt je opgeven tot 1 mei 23:59 uur.  De prijzen worden later bekend gemaakt.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO