27 april 2020  Beste Blauwgelers,

Geplaatst op 27 april 2020 • 8:57 • NieuwsClubnieuws

Beste Blauwgelers,

Allereerst hoop ik dat het jullie en jullie naasten op dit moment allemaal goed gaat. Het weekend van 13 maart was het eerste weekend dat we het zonder voetbal moesten stellen. In de tussentijd zijn er veel en verschrikkelijke dingen gebeurd en hebben wij ook helaas afscheid moeten nemen van drie gewaardeerde Blauwgelers, die we later dit jaar nog gepast zullen herdenken.
Het voetbalseizoen is voor iedereen helaas ten einde en we gaan ons stilletjes voorbereiden op het nieuwe seizoen. Gelukkig heeft de overheid de maatregelen afgelopen week wat versoepeld en schijnt de algemene aanpak in Nederland te werken. Ik hoop jullie in ieder geval allemaal volgend seizoen weer te mogen verwelkomen op ons sportpark.

Trainingen
Afgelopen dinsdag heeft de overheid besloten dat de jeugd vanaf 28 april gereguleerd mag gaan trainen. Vrijdagavond hebben we van de Gemeente de documenten ontvangen aan welke voorwaarden en eisen moet worden voldaan om de jeugd op een verantwoorde manier te laten sporten. Dit weekend zijn er diverse mensen druk bezig geweest om de gevraagde draaiboeken op te stellen en aan te leveren bij de Gemeente ter controle. Ook de voorbereidingen zijn reeds gestart en we kunnen eigenlijk wel aangeven dat we er klaar voor zijn. Wij gaan ervan uit dat we voldoen aan de gestelde voorwaarden en dit zou inhouden dat we zaterdag 2 mei zouden kunnen starten met het trainen. Houd hiervoor onze website in de gaten met het schema, voorwaarden en instructies waaraan iedereen moet voldoen.

Toernooien en pupillenkamp
Helaas moeten we voor dit seizoen alle geplande toernooien annuleren.
In de week van 13 mei wordt er besloten of het Pupillenkamp dit jaar doorgaat.

Sponsoring
Het stemt ons enorm blij dat tot op heden bijna geen sponsors zijn gestopt met hun ondersteuning van onze vereniging. We weten echter dat het voor velen van hen geen gemakkelijke tijden zijn en wij hopen dan ook dat zij goed door deze periode komen.

Financiële gevolgen Corona crisis
De coronamaatregelen raken de vereniging financieel ook keihard. Het bestuur heeft in de afgelopen periode diverse maatregelen genomen om de financiële klappen op te vangen en te compenseren. Er is o.a. gebruikt gemaakt van de noodmaatregelen van de regering en er zijn diverse bezuinigingen doorgevoerd. Ook doet het ons deugd dat de staf en spelers van de selectie een financiële bijdrage hebben geleverd aan onze club. Door dit alles kunnen we voorzichtig concluderen dat de vereniging de financiële impact voor dit seizoen heeft weten te beperken.

Houd de website in de gaten voor de laatste berichten en updates.
Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,

Edwin van den Boom
Voorzitter

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO