19 oktober 2019  DIKKE PRET BIJ AJAX KIDS TOUR IN VEGHEL!

Geplaatst op 19 oktober 2019 • 9:22 • NieuwsClubnieuws

DIKKE PRET BIJ AJAX KIDS TOUR IN VEGHEL!

De Ajax Kids Tour was donderdag 17 oktober te gast bij sv Blauw Geel ’38 in Veghel en allemachtig, wat was het leuk. Bekijk snel ons uitgebreide fotoverslag. Misschien zie je jezelf wel in actie!

Door: Floris Roos

Foto’s: De Brouwer

Plezier, lol, strijd en concentratie. De Ajax Kids Tour in Veghel was top! © De Brouwer

Lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes, dat is toch heerlijk? Dat vinden wij nou ook! Het werd dan ook een feestje bij Blauw Geel ’38 in Veghel. Wat een leuke en gastvrije club en wat een leuke deelnemertjes. Wij waren er niet alleen, ook een fotograaf was van de partij om leuke plaatjes te maken van onze voetballende Ajaciedjes! Want daar kwamen ze natuurlijk voor! Om te voetballen en precies dat gebeurde ook! Lekker voetballen en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. En plezier was er. Volop zelfs! Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De Ajaxlynx deed zelfs mee aan de warming-up! En als kers op de taart konden de kinderen nog een kijkje nemen in de spelersbus van Ajax. Goed, genoeg gepraat! Het is nu echt tijd voor de foto’s. Kijk maar snel! Ze zijn gemaakt door De Brouwer.

Wil je nog heel veel meer foto’s zien, kijk dan ook op:

 https://www.kliknieuws.nl/regio/stadskrantveghel/Sport/158097/ajax-kids-tour-strijkt-neer-in-veghel?fbclid=IwAR0M4j4krE-aLLTjqtR2n2afFDNaENJzKTBJRdJhIakiI74ys8hTb9S1yOM

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO