22 augustus 2020  Covid 19 maatregelen tot 01 september

Geplaatst op 22 augustus 2020 • 8:21 • NieuwsClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillen

Covid 19 maatregelen tot 01 september

Het hoofdbestuur en veiligheidscoördinator  hebben besloten dat er na de trainingen en onderlinge wedstrijden niet gedoucht mag worden. De kleedkamers mogen gebruikt worden. Voor 18+ gelden de maximale aantallen in kleedlokalen, die aangegeven staan op de deuren van de kleedlokalen. In het trainings – en wedstrijdschema worden daar meldingen van gemaakt. Deze maatregel geldt voorlopig tot 1 september. 

“Door de corona-maatregelen is het moeilijk om een goede indeling te maken. Gevraagd wordt om zoveel mogelijk omgekleed naar de training te komen en thuis weer te douchenAls men toch gebruik wil maken van de kleedkamers dan in blokken en maximaal 4 personen tegelijk in een kleedkamer. Niet houden aan de regels wil zeggen dat we wellicht de trainingen weer helemaal moeten schrappen of de kleedkamers gaan sluiten maar we gaan uit van de medewerking van iedereen”

Dit heeft  betrekking op de seniorenteams, veteranen en O19 teams (heren en dames) ; tot 18 jaar  is er geen beperking. Betreffende trainers dienen zich dan gewoon aan te passen. Voor 18+ thuis omkleden en douchen zeer wenselijk is; anders op beurt en toerbeurt douchen omdat er slechts 1 kleedlokaal beschikbaar is voor een team.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO