23 augustus 2020  Beste leden supportersclub Blauw Geel’38/JUMBO.

Geplaatst op 23 augustus 2020 • 15:22 • NieuwsClubnieuws

Beste leden supportersclub Blauw Geel’38/JUMBO.

Allereerst hopen we als bestuur dat iedereen samen met zijn familie en vrienden de afgelopen periode zonder voetbal en met allerlei restricties op het gebied van elkaar ontmoeten, goed hebben doorstaan. Door allerlei nog steeds geldende en nieuwe maatregelen van het R.I.V.M.is het voor iedereen nog steeds lastig om een juiste balans in zijn leven te vinden. Dit speelt uiteraard ook mee binnen verenigingen en organisaties bij het nemen van beslissingen om deze maatregelen op verantwoorde wijze te vertalen. Daarnaast is er natuurlijk de eigen verantwoordelijkheid, die iedereen naar zichzelf en anderen heeft. Na een seizoen in de Derde Divisie, dat abrupt werd afgebroken door het Corona virus, staan we weer aan het begin van een nieuw seizoen. Het nieuwe seizoen, dat zich voor Blauw Geel ’38 wederom zal afspelen in de Derde Divisie.

Op dit moment is de ploegindeling en het programma met speeldata bekend.

Uiteraard blijven er grote vraagtekens of de competitie kan worden afgemaakt zoals geprogrammeerd. Wat staat ons te wachten aan richtlijnen bij nieuwe uitbraken? Bij regionale maatregelen enz.? Kortom voorlopig nog heel veel onzekerheden. Het bestuur van de suppotersclub heeft overleg gehad, wat te doen met onze supportersclub. Het streven van het bestuur van de supportersclub is altijd geweest om de uitwedstrijden te bezoeken met de bus tegen zo min mogelijk kosten, zodat we de bijdrage van de leden zo laag mogelijk kunnen houden. De afgelopen weken hebben we van diverse vaste busreizigers de boodschap gekregen, dat ze voorlopig niet mee zouden gaan naar de uitwedstrijden. De redenen liepen uiteen van: val in de risicogroep, wil geen mondkapje op, busreis is te lang met meerdere mensen in bus, dus loop meer risico enz. Daarbij komt ook nog het financiële plaatje van de Club, dat er momenteel ook minder rooskleurig uitziet. Dit komt door bijdrages die minder zijn, en daarnaast uitbreiding van het programma, met 2 extra verre uitwedstrijden komend seizoen.

Alles in overweging nemende heeft het bestuur de volgende beslissing genomen:

De busreizen worden opgeschort tot na de winterstop.(dan wordt er opnieuw naar gekeken). We hopen dan de rest van de competitie weer de busreizen te organiseren. Mocht het ook dan niet verantwoord zijn, zullen we als bestuur kijken om een activiteit te organiseren voor onze leden. Wij als bestuur hopen, dat u begrip kunt opbrengen in deze moeilijke tijd voor deze lastige beslissing, en gaan er vanuit dat u ook komend seizoen onze Club, waar we veel plezier aan beleven, zult blijven steunen. We hopen u hiermede helemaal geïnformeerd te hebben, en kijken uit naar een enerverend en sportief seizoen met aansprekende resultaten.

Contactpersonen / Bestuur Supportersclub:

Will van de Nieuwenhuijzen       Voorzitter    (0413) 36739506 22880040
Joop Lamers                                    Secretaris (0413) 350133 06 12753143
Ad Kocken                                     Penningmeester(0413) 34040906 41943662
Frans van Breugel                         Lid (0413) 36671006 12840321
Nelly van den Akker                      Lid (0413) 362851

Wij zijn op zoek naar mensen die het bestuur van de supportersclub willen helpen bij de kaartcontrole, verkoop van loten en de kassa.
Dit is belangrijk om op deze wijze de supportersclub te voorzien van extra inkomsten. Alleen zo kunnen we de busreizen blijven organiseren voor deze prijzen. Hoe meer aanmeldingen, hoe minder vaak u wordt opgeroepen! Geef u op bij de secretaris van de supportersclub , of bij een van de andere bestuursleden.

Supportersclub

  • het organiseren van een supporters bus naar uitwedstrijden
  • het organiseren van contactavond(en) tussen supporters, spelers en begeleiding

De Voordelen

  • ontspannen en zonder stress naar de wedstrijd
  • comfortabele, rookvrije en klimaat beheerste bus
  • meteen na afloop terugkeer naar Veghel
  • je bent verzekerd van een gezellige sfeer
  • op de terugreis kan er wat gedronken worden
  • je bent altijd op tijd aanwezig en nooit de weg kwijt
  • goedkoper dan met uw eigen auto

Meer informatie
E-mailadres: supportersclub@blauwgeel.nl

Namens de Supportersclub Blauw Geel ’38,

Joop Lamers Secretaris

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO