6 juni 2021  Contributie seizoen ‘21/’22

Geplaatst op 6 juni 2021 • 8:28 • NieuwsClubnieuws

Contributie seizoen ‘21/’22

Beste leden van Blauw Geel’38/JUMBO,

Helaas is het seizoen ‘20-‘21 door de Corona pandemie niet gelopen zoals we allemaal gehoopt hadden en loopt het seizoen zo richting het einde. Vanuit de vereniging hebben we er alles aan gedaan om onze leden zoveel mogelijk te laten trainen en voetballen conform de RIVM-richtlijnen. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers zijn we daar zeer goed in geslaagd en hebben we een voortrekkersrol gehad in de regio.

Graag willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie (financiële) steun richting de vereniging. Zonder deze steun, in welke vorm dan ook, zou de vereniging geen bestaansrecht meer hebben. De vereniging vormen we met zijn allen en je bent Blauw Geel’38/JUMBO lid in goede en slechte tijden.

Naast het voetballen missen we natuurlijk het sociale aspect op het sportpark; het praatje, het supporteren, het drankje en hapje en noem zo maar op. Maar we gaan ervan uit dat de maatregelen de komende weken steeds verder versoepeld gaan worden en dat we zeker het nieuwe seizoen weer ouderwets aan de gang kunnen.

Om volgend seizoen weer te kunnen gaan voetballen en trainen zullen we dan ook begin juni weer gaan beginnen met het innen van de contributies en rekenen we hierbij weer op jullie steun en begrip.

We beseffen ons terdege dat het afgelopen seizoen, zeker voor de senioren (incl. veteranen) niet is geweest zoals het zou moeten zijn en wij willen jullie daarin voor komend seizoen in teamverband dan ook gaan compenseren. Wij willen elk senioren-team van Blauw Geel’38/JUMBO een tegoedbon geven die te besteden is in de kantine. Daarnaast gaan we voor de senioren-teams een BBQ organiseren, uiteraard ook bij Blauw Geel aan het begin van het nieuwe seizoen, uiteraard indien toegestaan. Het exacte bedrag hangt o.a. af van het aantal personen en zal t.z.t. gecommuniceerd worden met de leiders van het team.

Gelukkig hebben de junioren-teams wel meer vrijheid gehad om te kunnen blijven voetballen afgelopen seizoen, weliswaar op een grotendeels aangepaste wijze. Voor de junioren-teams zullen we ook per team een bedrag beschikbaar stellen om te besteden in de kantine (drankje(s) en wat te eten), dit zal ook later vastgesteld worden per team.

Uiteraard zal er, als gevolg van de Corona situatie, voor komend seizoen geen indexering van het contributiebedrag voor de leden plaatsvinden.

Indien er vragen zijn, dan graag een mail naar info@blauwgeel.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Blauw Geel’38/JUMBO

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO