9 oktober 2013  Topprestatie Blauw Geel 2 bij Venray 0-5!

Geplaatst op 9 oktober 2013 • 14:53 • Clubnieuws

Spelen in en tegen Venray is altijd uitdagend omdat de mannen van Venray behoorlijk voetbal vaak combineren met strijdlust en duelkracht. BG 2 weet en wist dit en… ging er prima mee om. Na 10 minuten was de stand al 0-2 en dat was al verdiend! Twee prima combinaties over diverse schijven leidden tot twee mooie goals van Nick en Rolf. Met prima druk op de bal, extra compliment voor onze middenlinie Rolf, Geert en Bob, bleef BG veruit de betere ploeg en mochten de mannen uit Venray van geluk spreken dat wij het vizier niet op scherp hadden staan bij diverse kansen. Zelf gaven we niks weg. De ruststand van 0-2 was een magere afspiegeling van de krachtsverhouding. In de pauze benadrukten we niet alleen onze kracht maar ook het mogelijke gevaar. Binnen een minuut bezorgden we onszelf een mooi cadeau. Bryan rondde onze eerste aanval na rust af 0-3. De strijd was reeds gestreden omdat we als een team bleven spelen. Met passie en teamgeest. Genieten!

Door: Peter Bijvelds
Foto’s: Ad van Dooren

Uiteindelijk maakte de sterk spelende Bryan nog twee doelpunten en stond er een 0-5 eindstand op het spreekwoordelijke bord. Dankzij IEDEREEN gaven we niet meer dan een halve kans weg in de 86e minuut. Heerlijke zondag voor BG 2. Geen enkele garantie voor volgende week maar…. wel lekker!