24 april 2016  Meisjes B1 Kampioen!!

Geplaatst op 24 april 2016 • 19:03 • Clubnieuws

Onder grote belangstelling van ouders, vriendinnen en overige supporters is het MB1 gelukt om kampioen te worden. Al naar 38 seconden stond de 1-0 op het scorebord. Een schitterend afstandsschot van Sanne verdween zomaar in de kruising. Een droomstart dus. Hierna bleef MB1  prima spelen  en kon het de voorsprong bij rust al uitbouwen naar 3-0. Ook in de 2e helft was MB1 heer en meester op het veld en werd de voorsprong vergroot naar 5-0. Pas in de slotfase wist Venray MB1 tegen te scoren. Hierbij bleef het en was de 5-1 overwinning binnen. Overige doelpuntenmakers Kyhra 2x, Sanne en Cheyenne. Meteen na de wedstrijd kwam het goede nieuws. ST. SSS”18/Hoffhees MB1 had verloren van VOW MB1. De meiden van Blauw Geel’38 MB1 zijn hierdoor niet meer te achterhalen en ongeslagen kampioen. Gefeliciteerd meiden!!