3 oktober 2017  Jubilarissen Blauw Geel38/JUMBO

Geplaatst op 3 oktober 2017 • 13:58 • Clubnieuws

25 jaar lid

Piet van Alst

Zitting gehad in het jeugdbestuur. Verder wedstrijdsecretaris van onze pupillenafdeling tot en met het seizoen 2003/2004.. In 2003 heeft Piet het G-voetbal bij Blauw Geel mede opgezet om zich vervolgens 14 jaar in te zetten voor deze bijzondere afdeling binnen onze vereniging. Eerste als trainer, daarna leider en de laatste jaren als coördinator. Spijtig genoeg waren er bij aanvang van dit seizoen te weinig aanmeldingen en is er na 14 jaar geen JG-team meer binnen Blauw Geel. De aanmeldingen die er waren hebben dankzij de inzet van Piet elders onderdak gevonden.Naast de verantwoording voor het G-voetbal is Piet in 2004 begonnen met activiteiten ten behoeve van onze internetpagina. Een functie die hij nu nog steeds uitvoert. Ook was Piet jaren verantwoordelijk voor het opzetten van het wekelijkse trainingsschema voor alle Blauw Geel-teams,  medewerker bij diverse bouwactiviteiten binnen onze accommodatie ook nog materiaalbeheerder. Op dit moment is hij ook onze systeembeheerder en wordt er regelmatig een beroep op hem gedaan bij gebruik van de computers, de TV schermen in de kantine en BussinesClub en de beamer bij vergaderingen. Samen met andere werkt Piet nu ook aan de implementering van Sportlink.

Jan Goijaarts

Toen Jan zich in 1992 aanmeldde als lid van Blauw Geel had hij al een hele voetbalcarrière achter de rug bij RKSV Schijndel. Reeds op 16 jarige leeftijd is hij als rechtsback een vaste kracht in het 1ste van Schijndel.. Frans v. Breugel (in die jaren ook actief in Schijndel) haalde hem later naar het 2e van Schijndel. Met Jan in de gelederen breken er voor Schijndel 2 dan bijzonder succesvolle jaren aan. In 1984 worden zij  Kampioen van Nederland voor reserve elftallen. Dan Jan bij de aanmelding bij Blauw Geel kwam nog over goede voetballerskwaliteiten beschikte werd snel duidelijk na zijn aanmelding als lid bij de veteranen. Indien tijd was Bertje Bogaard leider bij de veteranen en nieuwe leden moesten eerst een keer laten zien wat zij konden.  Niet goed dan ook niet spelen. Voor Jan geen probleem na een halve wedstrijd zei Bertje  al: die blijft er in. Naast het voetballen bij de veteranen heeft Jan vele functies gehad. Jeugdleider/trainer 1991-1996. Van 1997 tot 2006 is hij voorzitter geweest van het jeugdbestuur en had vanuit die functie ook zitting in het hoofdbestuur.  Daarnaast is Jan samen met Frans v. Breugel van 1994 – 2004 leider geweest van het 1e team.  Voorzitter van de veteranenafdeling, Leider van het 4e elftal en terreinconsul van 1-7-2007 tot 1-7-2015.  Op dit moment is hij nog materiaalbeheerder en lid van de commissie jeugdloterij.

Joep Plompen.

Op 5 jarige leeftijd begonnen bij de F-jes en daarna in diverse selectieteams gespeeld bij de jeugd. Bij zijn overstap naar de senioren werd Joep direct leider en kartrekker van zijn team. Dat hij in staat was van zijn team een echt team te maken blijkt wel uit het feit dat het seizoen altijd werd afgesloten met een weekendje weg. Ook zijn er in al die jaren geen problemen geweest met de teams waar Joep leider/speler van was. Contributies en boetes werden altijd op tijd betaald. Naast leider van zijn eigen team is Joep ook al vele jaren trainer/leider bij de jeugd samen met Lionel Saidjan.

Tiny van de Sanden,

In zijn jeugd heeft Tiny in Erp gevoetbald. Toen zijn kinderen bij Blauw Geel gingen voetballen is hij lid geworden van Blauw Geel om zo jeugdleider/trainer te kunnen worden van zijn zoons. Zelf heeft Tiny voor hij na de veteranen ging 2 seizoenen in het 9e team gespeeld. Dit team was toen beter bekend onder de naam “the Palmboys”. In het seizoen 2000-2001 volgde Tiny, Piet Vogels op als kantinebeheerder.  Hij bleef dit  tot en met het seizoen 2005/2006. Verder was Tiny samen met zijn broer Chris een actieve medewerker  bij diverse bouwactiviteiten zoals de Kleedaccommodatie en de verbouw van de kantine. Als Prins Tinus d’n Twidde van Kuussegat, zette hij Willem den Das en onze club in een bijzonder ‘zonnetje’ tijdens de nieuwjaarsreceptie van 1 januari 2016. Tenslotte is Tiny ook al jaren lid van onze businessclub. Een beroep doen op Tiny wordt altijd positief beantwoord. 

40 jaar lid

Paul van den Berg.

Niet aanwezig.

Jan Verhallen

Toen Jan zich in 1977 op 28 jarige leeftijd bij onze vereniging aanmeldde, had hij zich al vele jaren verdienstelijk gemaakt als keeper van het 1ste elftal bij RKVV Emplina in Empel. Bij Blauw Geel heeft Jan altijd recreatievoetbal gespeeld en op dit moment is hij al weer vele jaren keeper bij onze veteranenafdeling. Omdat de veteranen altijd op zaterdag spelen deden in het verleden vele recreatieteams nimmer te vergeefs een beroep op Jan als zij op de zondag weer eens een keepersprobleem hadden. Altijd was Jan bereid als keeper in te vallen. Een van de hoogtepunten in zijn carrière is natuurlijk de wedstrijd tegen “oud- Feijenoord” op zaterdag 3 september 2016. In 2013 was Jan samen met Pierre v. Wanrooij de initiatiefnemers die er voor hebben gezorgd dat er een grote nieuwe deur in de wasserette kwam aan de kant van de velden. Verder is Jan al vele jaren actief als materiaalman op de donderdagavond. Er wordt gezegd dat Jan heeft gekozen voor de donderdagavond omdat hij dan de veteranen bij hun training kan voorzien van een goed veld en goede ballen. Als laatste mag zeker niet onvermeld blijven dat Jan ook al weer enkele jaren meedraait in de bezetting voor het wedstrijdsecretariaat op de zondagochtend.   Met andere woorden ook een Empelnaar  waar we als Blauw Geel trots op kunnen zijn.

50 jaar lid.

Ad van Dooren

Niet aanwezig

60 jaar lid,

Hans Callaars

Hans heeft in de 60 jaren dat hij nu lid is van Blauw Geel vele functies bekleed. Jeugdleider vanaf 1961 tot het afgelopen seizoen.. Hij is groepsleider bij de D-pupillen geweest. Verder was hij hoofdjeugdleider, tevens bestuurslid, van 1984-1992.. Medeorganisator pupillenkampen, tevens lid van de kampleiding, in de periode 1962 t/m. 2000. Medeorganisator van onze jeugdloterij van 1985-2005. Ook heeft Hans tot februari van dit jaar deel uitgemaakt van het bestuur van de “Club van 101”Voor al deze activiteiten ontving Hans op 8 oktober 1992, de zilveren KNVB-speld en werd hij op deze zelfde dag door de algemene ledenvergadering benoemd tot “Lid van Verdienste” van zijn Blauw Geel ’38. In 2001 is Hans benoemd tot jeugdleider van het jaar. Tenslotte is hij, samen met zijn vrouw Jeanne, door de gemeente benoemd tot “Sportvrijwilliger van het jaar 2003”. Al met al dus een prachtige staat van dienst binnen onze vereniging.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO