11 oktober 2017  Audiovisie kiest voor ondersteuning BlauwGeel’38

Geplaatst op 11 oktober 2017 • 12:18 • ClubnieuwsBusiness Club

Audiovisie draagt graag zorg voor de audiovisuele inrichting. Een samenwerking met Audiovisie biedt u de zekerheid dat er op uiterst professionele wijze met u zal worden meegedacht om tot zgn. ‘op maat’ oplossing te komen voor uw wensen. Naast onze diensten voor de particuliere markt zijn wij ook nadrukkelijk ingericht voor de zakelijke markt. Hierbij is de retailwereld een belangrijke doelgroep maar juist ook de breedte van het midden- en kleinbedrijf kan rekenen op onze vakkundige kennis en dienstverlening. Met professionele apparatuur voorziet Audiovisie haar prospects en vaste relaties van maatwerkoplossingen. Natuurlijk leveren wij ‘stand alone’ producten zoals een beamer, geluidoplossingen en/of een TV schermen. Ons onderscheidend vermogen is echter onze creativiteit en het inventief zijn bij het inrichten van o.a. uw woonhuis, nieuwe vergaderruimte, trainingsruimte, winkel met o.a. beeld en geluid in uw bedrijfspand.

De kracht van Audiovisie op de zakelijke markt ligt in maatwerk. Geen bedrijf is hetzelfde, dus het belangrijkste is dat uw zakelijke omgeving past bij uw wensen. Geef ons uw vraag, wij geven het antwoord.

Gaat u (ver)bouwen en bent u op zoek naar een goed domoticasysteem, dan helpen wij u graag verder. Na een persoonlijk gesprek zorgen we ervoor dat uw woonomgeving wordt voorzien van al het technologische gemak zoals u dat wenst. Daarbij hechten wij veel waarde aan het samen kiezen van een oplossing die perfect bij u past en bovendien zó duurzaam is dat er ook voor toekomstige mogelijkheden geen beperking is.

Ook op het gebied van camera beveiliging heeft Audiovisie een jaren lange ervaring. Een goed en betrouwbaar CCTV systeem, geeft je een veilig gevoel, zodat altijd is te zien wat er rondom uw huis of bedrijf gebeurd. 

CONTACTGEGEVENS

Audiovisie

De Amert 414b

5462 GH   VEGHEL

Telefoon: 0413-330003

Mobiel: 06-5515 7978

Mail: schuurmans@audiovisie.nl

PARTNER,   Joannette Schuurmans – van Elk, werkzaam bij Bouwbedrijf van de Ven Veghel.

KINDEREN, Jannes (9) en Vince (9)

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO