2 februari 2018  Blauw Geel’38/JUMBO zondag naar de Achterhoek

Geplaatst op 2 februari 2018 • 9:51 • NieuwsClubnieuwsSenioren

Blauw Geel’38/JUMBO zondag naar de Achterhoek

Jong De Graafschap is de te kloppen tegenstander voor Blauw Geel’38. De thuiswedstrijd werd destijds gewonnen, maar o wat lieten de Superboeren kansen liggen om de partij in hun voordeel te beslechten. Een van de beter voetballende ploegen vonden velen.

Door: Peter Kuijpers

Zondag is het de return in Doetinchem. Niet bij De Graafschap, maar op de velden van DZC (ingang 2) meldt de website van de club. Het hoofdveld in DZC mag door de profclub gebruikt worden omdat de gereformeerde vereniging DZC alleen op zaterdag haar activiteiten heeft. Jong De Graafschap is geen hoogvlieger in de Derde Divisie, maar dat zijn de Veghelaren ook niet en zeker niet de laatste weken al zijn de verschillen klein. Misschien heeft trainer Niels van Casteren wel gelijk met zijn uitspraak dat zijn team wellicht een beetje boven de stand heeft geleefd. Dat is geen motie van wantrouwen of luchtfietserij, maar gewoon een constatering dat we niet te snel met de neus in de lucht moeten gaan lopen. “Dit team kan van elke ploeg in onze klasse winnen, maar ook verliezen.” Wist Van Casteren laatst nog expliciet te melden.
Jong De Graafschap
De wedstrijden van de laatste weken zijn daar een aantoonbaar bewijs van. Het verschil zondag van het duel met Hercules en de uitduels met OJC Rosmalen en De Meern was dat het nu vooral voor rust een aantrekkelijke wedstrijd was. De voorgaande partijen waren slecht en saai. Al mocht Blauw Geel’38 niet klagen dat Hercules, nadat het terugkwam van 3-1 naar 3-3, stopte met voetballen. Al me al een gelijkspel waar beiden genoegen mee moesten nemen. Zondag naar Jong De Graafschap dat hier in Veghel een puike partij voetbal liet zien, maar zonder punten huiswaarts keerde. Blauw Geel trainde donderdag volledig zonder de langdurige blessures. Om 14.30 uur blaast scheidsrechter Horst voor het begin. Horst floot al eerder Blauw Geel’38 – Be Quick 1887.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO