3 december 2018  Blauw Geel’38/JUMBO houdt TEC op 0-0 in Tiel

Geplaatst op 3 december 2018 • 13:08 • NieuwsClubnieuws

Blauw Geel’38/Jumbo houdt TEC op 0-0 in Tiel

Door: Peter Kuijpers
Foto’s: Gerard Beekmans

TIEL – TEC had vanmiddag het beste van het spel in het thuisduel met Blauw Geel’38. Maar het team van manager Gery Vink kon geen bres slaan in de stugge Veghelse defensie die met een uitstekende Brahim Zaari een niet te nemen vesting was.

De ellende kwam bij de ploeg uit Tiel door elke porie naar buiten door de ingecalculeerde drie punten vooraf tegen middenmoter Blauw Geel’38. De club wil als de wiedeweerga terug naar de Tweede Divisie en heeft daarvoor ook voldoende financiële bagage aan boord. Een goed team, maar daar hielden de Veghelaren geen rekening mee. Zowel voor rust als na rust waren de beste kansen voor TEC, maar evengoed had ook Blauw Geel’38 met de winst weg kunnen sluipen op Sportpark De Lok.

Beter
Assistent-trainer Lodewijk van Helvoirt:  “Natuurlijk was TEC Beter, maar wij lieten wel zien dat we ons tegen betere ploegen niet zomaar weg laten spelen. Dat is de kracht die we gewonnen hebben de laatste tijd.”  Niels van Casteren was niet bereikbaar hij had een etentje in Tiel met collega Gery Vink.

Blauw Geel’38/Jumbo beginopstelling: Brahim Zaari, Edwin Huibers, Desley Schilders, Tim Rerimassie, Sjaak Egmond, Mustafa Guler, Mark Dobbelsteen, Sander Egmond, Joey Hellsteren, Hidde van Dijk, Danny Verbakel.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies