28 februari 2023  Blauw Geel’38/JUMBO houdt selectie grotendeels intact!

Geplaatst op 28 februari 2023 • 9:41 • NieuwsClubnieuws

Blauw Geel’38/JUMBO houdt selectie grotendeels intact!

Nadat de Technische Commissie eerder wist te melden, dat ze zeer verheugd is dat Maurice Verbunt de nieuwe hoofdtrainer gaat worden voor het volgende seizoen, melden ze nu dat bijna alle spelers van de huidige selectie ook volgend jaar weer in Veghel te bewonderen zijn. De volgende spelers zijn inmiddels definitief vastgelegd:

Jordy Zielschot, Nick Verbruggen, Jay van Boxtel, Robin Voets, Migiel Zeller, Bram Besems, Wouter op den Camp, Max Boonstoppel, Koen van der Zanden, Mathijs Haeve, Ayoub Elbarki, Halil Murt, Lars Loermans, Dave de Meij en Ben van den Nieuwenhof. Daarnaast zullen er wellicht weer een aantal jeugdspelers vanuit JO-19-1 en JO-23 aansluiten.

Dit betekent niet dat de selectie al rond is, aldus Ton van Lith van de TC. “We zijn nog met een paar spelers van de huidige selectie in gesprek. Daarnaast zoeken we nog een nieuwe assistent trainer, zijn we in gesprek met een keeperstrainer en willen we ons op een paar cruciale posities nog versterken. Daar gaan we ons de komende periode op richten!”

We hebben er in ieder geval alle vertrouwen in, dat we het nieuwe seizoen opnieuw kunnen aantreden met een mooi vaandelteam.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO