7 april 2024  Blauw Geel’38/Jumbo heeft selectie voor het nieuwe seizoen nagenoeg rond!

Geplaatst op 7 april 2024 • 7:59 • NieuwsClubnieuws

Blauw Geel’38/Jumbo heeft selectie voor het nieuwe seizoen nagenoeg rond!

De TC van Blauw Geel laat weten dat er door middel van een paar gerichte versterkingen, ook voor het seizoen 2024-2025 een selectie gepresenteerd kan worden met ambities.

Allereerst zijn we erg blij met de 13 “blijvers”:

Keeper Jordy Zielschot verdedigt volgend seizoen wederom het doel, ondersteund door verdedigers Jay van Boxtel, Robin Voets, Migiel Zeller en Bram Elting.

Middenvelders Wouter op den Camp, Hidde van Dijk hebben verlengd en ook Mitchel van Rosmalen uit Stiphout (gehuurd van FC Eindhoven afgelopen half jaar), maakt de definitieve overstap naar de Blauw Gelen.

Daarnaast hebben alleskunner Lars Loermans, Koen van der Zanden, Yassin Nasser, spits Dave de Meij en Ben van den Nieuwenhof, die erg in de belangstelling stond van De Treffers, hun akkoord gegeven om het Veghelse team volgend jaar opnieuw te vertegenwoordigen.

1e nieuwkomer is keeper Alessio Budel. Alessio is toegevoegd aan de selectie en heeft een behoorlijk CV in de voetbalwereld. Hij keepte o.a. in de jeugdelftallen van NEC en Ajax, ging vervolgens naar Jong NEC en Go Ahead Eagles en voordat hij bij de amateurs van NEC ging keepen was hij actief bij OSS’20.

Verder is de selectie aangevuld met verdediger Sjoerd Schobbers. Sjoerd komt uit Nistelrode en is een zeer talentvolle vleugelverdediger die van HVCH overkomt. Daarnaast is Blauw Geel nagenoeg rond met een andere, zeer interessante verdedigende aanwinst. Wordt vervolgd!

De voorhoede is versterkt met het vastleggen van Hicham Haouat, de linkerspits van OSS’20. Er gaat de komende periode nog gewerkt worden aan één verdere aanvallende versterking.

Hiermee heeft Blauw Geel’38/Jumbo wederom een interessante groep weten samen te stellen. Hier worden de jeugdtalenten Egy Bergmans (vanuit JO19) en Noah Imankarijo, Milan van der Lee en Talip Arslan (vanuit JO23) aan toegevoegd, zodat er met 22 spelers gestart kan worden.

Naast de nieuwkomers, ziet onze club ook een aantal spelers vertrekken.

Kai Koreniuk is inmiddels gestopt vanwege een slepende knieblessure, Halil Murt speelt vanaf de winterstop bij AWC vanwege zijn verhuizing. Reservekeeper Nick Verbruggen gaat zijn geluk beproeven bij Rhode, net als Bram Besems. Hadi Barglan speelt volgend seizoen bij Best Vooruit en ook Ferhat Coskun, die door de vele blessures niet zijn stap heeft kunnen maken, gaat vertrekken. Tenslotte heeft ook Mathijs Haeve aangegeven te verkassen, hij gaat waarschijnlijk naar Heeswijk. Wij wensen iedereen heel veel succes toe in het nieuwe voetbalseizoen!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO