21 februari 2019  ALTIJD AL EEN ECHTE CAMERAMAN WILLEN ZIJN? DIT IS JOUW KANS!

Geplaatst op 21 februari 2019 • 8:33 • NieuwsClubnieuws

ALTIJD AL EEN ECHTE CAMERAMAN WILLEN ZIJN? DIT IS JOUW KANS!

We zijn op zoek naar een cameraman (m/v) voor de thuiswedstrijden ons 1e elftal. Het ter beschikking hebben van wedstrijdbeelden gaat onze club op vele vlakken vooruit helpen en jij bent de belangrijke schakel. Met de beschikbare apparatuur  maak jij clubfaam.

Op de eerste plaatst zal een samenvatting van de wedstrijd van ons 1e elftal veelvuldig bekeken worden door vele voetballiefhebbers en neemt de bekendheid van onze club verder toe. Daarnaast helpen camerabeelden onze technische staf en selectie om zaken te analyseren en te verbeteren. Zeker op het niveau van 3e Divisie landelijk, waar we momenteel actief zijn, een welkome aanvulling. We hebben de beschikking over een Sport Analyse tool die ons daarbij kan helpen en veel werk uit handen neemt. Tot slot kunnen camerabeelden helpen in het ondersteunen en/of ophelderen van evt. strafrechtelijke uitspraken.

Lijkt het je leuk om de thuiswedstrijden van ons 1e elftal te filmen en draag je graag een steentje bij aan het verder professionaliseren van Blauw Geel’38/JUMBO, laat het ons dan nu weten bij ondergetekende via bestuursenioren@blauwgeel.nl

Namens het bestuur Blauw Geel’38 / JUMBO,
Jeroen Minneboo

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies