30 juni 2022  2 jongens met Blauw Geel-achtergrond tekenen profcontract bij PSV!

Geplaatst op 30 juni 2022 • 7:58 • NieuwsClubnieuws

2 jongens met Blauw Geel-achtergrond tekenen profcontract bij PSV!

 

Reda El Meliani heeft zijn eerste profcontract getekend in Eindhoven.

Reda El Meliani heeft zijn eerste profcontract getekend in Eindhoven. (Foto: PSV)

Bron: Kliknieuws

Twee Veghelse talenten tekenen nieuw contract bij PSV

VEGHEL | Veghelaren D’Leanu Arts (19) en Reda El Meliani (17) hebben afgelopen week hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV. Voor El Meliani is het zijn eerste profcontract. 

El Meliani heeft getekend tot 2024. De Veghelse verdediger doorliep bijna de hele jeugdopleiding van PSV. Op PSV Campus De Herdgang begon hij in 2013 in de F-jeugd. Hij speelde sindsdien in alle lichtingen tot en met PSV onder 17. El Meliani werd 17 jaar geleden geboren in Veghel. Hij is een rechtervleugelverdediger, die met voetballen begon bij Blauw Geel. El Meliani heeft de Nederlandse en Marokkaanse nationaliteit. “Ik heb voor deze club gekozen omdat ik mezelf hier goed kan ontwikkelen en een betere speler kan worden”, vertelt het 17-jarige talent. Zijn voorbeeld is Trent Alexander-Arnold van Liverpool, net als El Meliani een aanvallende rechtsback.

D’Leanu Arts zette twaalf jaar geleden na zijn eerste stapjes op PSV Campus De Herdgang. De Veghelaar is nog niet klaar in Eindhoven. Hij heeft zijn contract verlengd tot en met 2023. Arts, die in 2010 in de F-jeugd begon, sluit Arts komend seizoen aan bij Jong PSV, waar een debuut in het betaald voetbal wacht. “PSV is een warme club en ze geven me veel vertrouwen. Daarom heb ik ervoor gekozen om bij te tekenen.” De rechtsbenige Arts kan op meerdere posities in de verdediging uit de voeten. “Ik ben een snelle, sterke en fysieke speler met een goede inspeelpass”, beschrijft Arts zichzelf.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO