29 april 2012  Blauw Geel’38 A4 Kampioen !!

Geplaatst op 29 april 2012 • 15:31 • ClubnieuwsSenioren

Afgelopen zaterdag is Blauw Geel A4 kampioen geworden. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen moest A4 spelen tegen Boekel Sport. De winst was belangrijk en dat was aan de spelers goed te zien. Ze speelden vanaf de eerste minuut goed en fel waardoor Boekel Sport al snel aangeslagen leek. Het duurde dan ook niet lang of het eerste doelpunt werd gescoord.

Bij de rust was het 5-0 en werd de vraag gesteld of er een groter scorebord kon komen omdat A4 vaak een betere 2e helft speelt. A4 ging goed door maar kon de 10 net niet halen. Met een 9-0 overwinning werd het kampioenschap binnen gehaald en werd de champagne ontkurkt.

Na de felicitatie op het veld door het jeugdbestuur werd het feest in de kantine voorgezet onder het genot van wat eten en drinken.

Spelers, leiders en trainers PROFICIAT en we zien jullie graag op 1 juni om 19.00 uur in de kantine voor de huldiging van alle kampioenen.