15 april 2012  A1 veel te sterk voor Papendrecht

Geplaatst op 15 april 2012 • 11:40 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Na een verplichte en tevens ook prima overwinning op UDI’19 (1-8) stond afgelopen zaterdag wederom een wedstrijd op het programma tegen een tegenstander dat vecht tegen degradatie. De uitwedstrijd, op een knollentuin, hadden we verdiend gewonnen met 2-3. En afgelopen zaterdag bleek dat het verschil nog groter is geworden. A1 won namelijk dikverdiend met 5-0 en speelde zich hiermee definitief helemaal vrij.

Door : Joost vd Biggelaar

Foto’s: Frans Scheepers

In de 1e helft werd al snel duidelijk dat A1 de betere ploeg was. Zonder echt heel groots te spelen kwam het na een minuut of twintig ook verdiend op voorsprong. De prima spelende Jeroen werd diep gestuurd door Sofian en wipte de bal over de uitkomende doelman heen. Na dit mooie doelpunt zakte het niveau. De wedstrijd lag ook regelmatig stil zodat het moeilijk was om in het ritme te komen. Toch maakte we kort voor rust in deze rommelige fase de 2-0. Het was Stefano die vanaf de linkerkant van het veld naar binnen dribbelde en vanaf zo’n25 meter snoeihard de bal in de bovenhoek schoot. Een doelpunt van wereldklasse en zeker eentje om in te lijsten.

In de 2e helft speelden we beter. Papendrecht kwam er helemaal niet meer aan te pas. Kort na rust werd de wedstrijd ook definitief beslist. Het was aanvoerder Desley die zijn specialiteit weer kon tonen. Hij schoot wederom een vrije trap prima binnen wat de 3-0 betekende. Uiteindelijk was het Rolf die na een prima aanval de 4-0 binnenschoot en net zoals tegen UDI’19 was het slotakkoord voor Sebastiaan die de 5-0 maakte na wederom een prima aanval.

Het publiek werd vandaag getrakteerd op 5 geweldige doelpunten. Het werd dus een prima middag voor A1 met een duidelijke overwinning en prima goals. Jongens, van harte gefeliciteerd met deze overwinning. Volgende week de uitwedstrijd tegen Oranje Wit.