4 april 2017  Diep in de blessuretijd werd de gelijkmaker gescoord door de koploper

Geplaatst op 4 april 2017 • 17:29 • ClubnieuwsSenioren

De koploper op bezoek in de deze derby. De krachtsverhouding was in de 1e helft duidelijk in het voordeel van Blauwgeel. Goed verzorgd voetbal met twee prachtige doelpunten. In de 18e minuut werd er prachtig afgerond met een droge knal door Chamel (1-0). In de

32e minuut werd een prachtige voorzet van Tresor even mooi afgerond door Zijad (2-0).

Na rust ging Udi 19 wat brutaler van start en werden de combinaties van Blauwgeel minder  en minder. Uit het niets scoorde Udi 19 door onoplettendheid van de defensie de aansluitingstreffer. De krachten vloeide weg bij de thuisclub en Udi 19 ging nog meer de lange bal hanteren. Diep in de blessuretijd door miscommunicatie en naïef verdedigen werd de gelijkmaker gescoord door de koploper. Heel jammer en teleurstellend want vooral op basis van de 1e helft heb je 2 punten verloren. Youssef Laaroussi