20 december 2015  C3 en C8 Kampioen

Geplaatst op 20 december 2015 • 20:06 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

C3 glansrijk kampioen !! Met een dozijn aan doelpunten werden onze supporters afgelopen zaterdag door hun oogappels getrakteerd op een oogstrelende kampioenswedstrijd. Alleen bij winst kon de spreekwoordelijke platte kar voorgereden worden wisten we. Met de woorden ‘met elkaar en voor elkaar’ verlieten 12 ietwat gespannen snoeten de kleedkamer. Hoe mooi om te zien hoe de wedstrijdspanning al snel werd omgebogen in gretigheid en verzorgd voetbal. Met veel druk op de bal werd de tegenstander het voetballeven zuur gemaakt en proefden we na een snelle 1-0, al vroeg in de wedstrijd de zoete smaak van het kampioenschap. Goed combinerend bouwden we gestaag onze voorsprong uit. Met het ingaan van de rust stond het 5-0 en wisten we dat het raar zou moeten lopen wilden we dit nog afgeven. Als Daphne Schippers schoten we de 2e helft uit de startblokken en werd met de vroege 6-0  de deur naar een monsterscore opengezet. In rap tempo volgden de treffers elkaar op en met een ware zevenklapper werd niet alleen de eindstand op 12-0 gebracht maar werd ook het kampioenschap op overtuigende wijze binnengehaald….én gevierd! Thieu van Asperen