14 september 2015  Met sponsor Koflexwerk en twee overwinningen op rij

Geplaatst op 14 september 2015 • 10:58 • Senioren

Vandaag stond de wedstrijd Blauw-Geel 2 tegen De Ster 2 op de planning.  Blauw-Geel 2 begon sterk met de nieuwe sponsor Koflexwerk op de shirts. Er werd met hoge druk en goed positiespel gespeeld. De tegenstander kreeg weinig ruimte om te voetballen en aan de bal werd er sterk gecombineerd. De goede start werd in de 10e minuut afgerond door Slobodan na aangeven van een goed spelende Chamel (1-0). In de 14e minuut wist wederom Slobodan af te ronden op aangeven van de nieuweling Freek, die een uitstekende indruk achter heeft gelaten(2-0). In de 25e minuut werd een prachtige vrije trap van Dorde snoeihard ingeschoten, het resultaat van vele uurtjes na de training investeren in jezelf (3-0). In de 32e minuut kreeg één van de uitblinkers  in de eerste helft Tresor,  loon naar werken door met een prachtige actie de doelman en enkele tegenstanders te verschalken (4-0).

Door: Youssef Laaroussi

In de 2e helft werd het lastig om het niveau van de 1e helft te handhaven. De ruimtes op het middenveld werden iets groter en de passing onrustiger. Desondanks scoorde Blauw-Geel  2 in de 75e minuut door het goed doorzetten van Dennis  (5-0). In de 79e minuut werd onder druk van Geert de tegenstander zodanig geïmponeerd dat hij besloot om een eigen doelpunt te maken (6-0). Er volgde sporadisch nog enkele kansen die een beter lot hadden verdiend, maar de scherpte was er in de 2e helft een beetje af. De ingevallen en gretige Mo dacht daar anders over en zorgde voor de eindstand in de 90e minuut met een goede goal (7-0).

Met de nieuwe sponsor Koflexwerk op het shirt en twee overwinningen op rij, is er een goede weg ingeslagen in het begin van de competitie. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Nulandia 2 op het programma en hopen we deze wedstrijd met dezelfde intentie, beleving en passie aan te gaan.