14 december 2014  Blauw Geel 2 verliest na strafschoppen bekerstrijd in Gemert!

Geplaatst op 14 december 2014 • 22:12 • Senioren

Wat kwamen we dichtbij de halve finale voor de beker. Helaas werd de 6e penalty van Gemert ons fataal. Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat we Gemert zo sterk het hoofd zouden bieden. De mannen uit Gemert waren ons in de eerste helft kwalitatief de baas. Niet dat dat resulteerde in heel veel kansen maar toch was de 2-0 ruststand de verhouding. De eerste treffer ontstond uit een individuele fout en de tweede treffer was weliswaar een beauty maar makkelijk weggeven. De 2-0 viel in het rustsignaal. Na de pauze kregen de Veghelse supporters het ondanks de kou warm van het spel van de Blauw Gelen. Gemert werd sterk teruggedrongen en de 1-2 was al snel een feit. Na een soepele aanval vond Stefano het doel. We drukten nu door en de gelijkmaker leek een kwestie van tijd. We hadden forse pech dat het arbitraal trio een miskleun maakte en een geldig doelpunt ten onrechte annuleerde. Het was pure klasse dat zij na de wedstrijd hun fout ruiterlijk toegaven. Het bleef echter 1-2. We waren echter niet van slag en bleven op jacht gaan naar de alleszins verdiende gelijkmaker. Die viel uiteindelijk in de 90e minuut. Coen kopte met volle kracht de 2-2 tegen de touwen. De navolgende penaltyreeks leverde ons niet het gewenste resultaat op. We konden winnen maar de binnenkantpaal verhinderde dat. Een minuut later viel het doek. Een eervolle nederlaag betekent voor ons het einde van de bekerstrijd. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Peter.