Rabo Voetbalschool

Rabobank Voetbalschool Blauw-Geel’38

Inhoudsopgave

– Informatie
– Onze trainers
– Aanmelden
– Rooster

Informatie
Iedere woensdagmiddag gaan de trainers van de Rabobank Voetbalschool bij Blauw Geel’38 aan de slag met verschillende teams. Het belangrijkste is dat iedere speler met een lach op zijn of haar gezicht naar onze club komt. Spelenderwijs en op een leuke manier proberen de trainers alle spelers verschillende aspecten van het pupillenvoetbal bij te brengen.

Onze trainers
De leiding van de Rabobank Voetbalschool is momenteel in handen van Bob van Dijk. Bob is al jaren actief als selectietrainer binnen de onderbouw en zal ook op trainingsdagen van de Rabobank Voetbalschool regelmatig aanwezig zijn. Naast de coördinator zijn ook enkele talentvolle trainers verbonden aan de Rabobank Voetbalschool. Zij zullen op woensdagmiddag op de velden van Blauw Geel’38 te vinden zijn om de pupillen een leuke en leerzame training te geven. Deze assistent-trainers hebben allemaal ervaring in de jeugdopleiding van Blauw Geel’38.

Aanmelden
Het seizoen (2019/20) van de Rabobank Voetbalschool is inmiddels in volle gang. Daarom is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Voor vragen over de Rabobank Voetbalschool kan iedereen bij ons terecht via bobvandijk95@gmail.com. Daarnaast zijn wij te volgen op Facebook: www.facebook.com/RabobankVoetbalschool.

Rooster

Helaas hebben wij besloten om het seizoen van de Rabobank Voetbalschool per direct te beëindigen. Naar aanleiding van alle maatregelen van het RIVM en de KNVB omtrent het coronavirus, verwachten wij dit voetbaljaar niet meer op een goede en vooral veilige manier te kunnen trainen. Alle deelnemers zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht.

Bob van Dijk

Coördinator Rabobank Voetbalschool

 

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO