Rabo Voetbalschool

Rabobank Voetbalschool Blauw-Geel’38

Inhoudsopgave:
– Voor wie?
– Onze trainers
– Aanmelden
– Rooster

Voor de spelers!
Iedere woensdagmiddag gaan de trainers van de Rabobank Voetbalschool bij Blauw-Geel’38 aan de slag met verschillende teams. Het belangrijkste is dat iedere speler met een lach op zijn of haar gezicht naar Blauw-Geel’38 komt. Spelenderwijs en op een leuke manier proberen de trainers verschillende aspecten van het pupillenvoetbal bij te brengen.

Onze trainers
Momenteel zijn er drie trainers actief binnen de Voetbalschool. Zij stellen zichzelf voor!
Timo van Dalsum was de afgelopen seizoen hoofdtrainer van verschillende jeugdteams in de onderbouw. Daarnaast gaat hij vanaf komend seizoen spelen in het tweede elftal.
Michael Hendrick wordt hoofdtrainer van JO17-2 en heeft al de nodige ervaring als assistent-trainer bij hogere jeugdteams. Ook hij is een bekend gezicht bij onze voetbalclub en loopt alweer een aantal jaren mee in het trainersgilde.
Bob van Dijk is komend seizoen verantwoordelijk voor JO11-1. Daarnaast is hij assistent-trainer bij JO17-1. Bob is al jarenlang bij Blauw-Geel’38 en inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen als selectietrainer.

Naast de drie hoofdtrainers zijn ook enkele talentvolle assistent-trainers actief bij de Rabobank Voetbalschool. Onder meer Luuk van der Voet, Luc Bos, Teun Vlassak, Bram Pulles, Noud Sigmans, Rick van Lankveld, Floris van Bavel, Bob Hoefs en Douwe van Meurs zijn regelmatig op woensdagmiddag op de velden van Blauw-Geel’38 te vinden om de pupillen een leuke en leerzame training te geven.

Aanmelden
Helaas zit het seizoen van de Rabobank Voetbalschool er alweer op. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd voetbaljaar. Na de zomervakantie zullen alle trainers binnen de JO13, JO11 en JO9-afdeling benaderd worden om deel te nemen aan de Rabobank Voetbalschool. Aanmelden kan tegen die tijd door een mailtje te sturen naar bobvandijk95@gmail.com. Daarnaast zijn wij te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/RabobankVoetbalschool/.

Rooster
Momenteel is het ook voor de Rabobank Voetbalschool zomervakantie!

Lionel Saidjan
Coördinator Rabobank Voetbalschool

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl

© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies