Rabo Voetbalschool

Rabobank Voetbalschool Blauw-Geel’38

 

Inhoudsopgave
– Informatie
– Onze trainers
– Aanmelden
– Rooster

Informatie
Iedere woensdagmiddag gaan de trainers van de Rabobank Voetbalschool bij Blauw Geel’38 aan de slag met verschillende teams. Het belangrijkste is dat iedere speler met een lach op zijn of haar gezicht naar onze club komt. Spelenderwijs en op een leuke manier proberen de trainers alle spelers verschillende aspecten van het pupillenvoetbal bij te brengen.

Onze trainers
De leiding van de Rabobank Voetbalschool is momenteel in handen van Lionel Saidjan en Bob van Dijk. Lionel was jarenlang zeer succesvol als jeugdtrainer binnen Blauw Geel’38 en is dit seizoen vooral op de achtergrond actief. Bob is al jaren actief als selectietrainer binnen de onderbouw en zal ook op trainingsdagen van de Rabobank Voetbalschool aanwezig zijn.

Naast de twee coördinatoren zijn ook enkele talentvolle trainers verbonden aan de Rabobank Voetbalschool. Zij zullen op woensdagmiddag op de velden van Blauw Geel’38 te vinden zijn om de pupillen een leuke en leerzame training te geven. Deze assistent-trainers hebben allemaal ervaring in de jeugdopleiding van Blauw Geel’38.

Aanmelden
Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om aan te melden voor de Rabobank Voetbalschool. Tijdens seizoen 2019/20 is dit als vanzelfsprekend wel weer het geval. Voor vragen over de Rabobank Voetbalschool kan iedereen bij ons terecht via bobvandijk95@gmail.com. Daarnaast zijn wij te volgen op Facebook: www.facebook.com/RabobankVoetbalschool.

Rooster
De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 16:00u tot 17:00u en worden afgewerkt op veld 1. Op dit moment is het echter zomerstop en staan er geen trainingen op de planning. Na de zomervakantie ontvangen alle betreffende trainers een mailtje en zal er informatie verschijnen op deze pagina en Facebook.

Lionel Saidjan & Bob van Dijk
Coördinatoren Rabobank Voetbalschool

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies