PUPILLEN AFDELING

PUPILLEN AFDELING 2020-2021

De pupillenafdeling heeft zijn eigen algeheel coördinator (tevens wedstrijdcoördinator) en groepsleiders. Onderstaande mensen regelen alle zaken voor de pupillen.
Marwin van Lieshout: algeheel coördinator /wedstrijdcoördinator pupillen@blauwgeel.nl
Harold Sanders: groepsleider O13 en O12 groepsleider-12-13@blauwgeel.nl
Marwin van Lieshout:
groepsleider O13 en O12 groepsleider-12-13@blauwgeel.nl
Marco Verberk: groepsleider O11 en O10 groepsleider-10-11@blauwgeel.nl
Claudia Kahraman : groepsleider O9, O8 en O7 groepsleider-9-8-7@blauwgeel.nl
Wendy van Hurne:   groepsleider O9, O8 en O7 groepsleider-9-8-7@blauwgeel.nl
Ronald Swevels:
groepsleider meisjes groepsleider-meisjes@blauwgeel.nl

JO-13: geboren in 2011
JO-12: geboren in 2012
JO-11: geboren in 2013
JO-10: geboren in 2014
JO-09: geboren in 2015
JO-08: geboren in 2016
JO-07: geboren in 2017 – 2018
MO-13:- 7 – tal geboren in 2011
MO-11:- 7 – tal geboren in 2013
MO-10: – 7 – tal geboren in 2014

DUUR VAN WEDSTRIJDEN:
Klasse JO-13 2 x 30 min 11-11 heel veld
Klasse JO-12 2 x 30 min 8-8 half veld
Klasse JO-11 2 x 25 min 8-8 half veld
Klasse JO-10 2 x 25 min 6-6 kwart veld
Klasse JO-9 2 x 20 min 6 -6 kwart veld
Klasse JO-8 2 x 20 min 6 – 6 kwart veld
Klasse JO-7 4x 10 min 4 -4 achtste veld
• JO-7 speelt in de meierij-stad competitie
• In alle wedstrijden wordt tenminste 5 minuten gerust.

Vriendschappelijke wedstrijden:
Indien je als pupillen leider je vriendschappelijke wedstrijden kenbaar wilt maken, neem dan contact op met Dries Ouahmar: vriendschappelijke-wedstrijden@blauwgeel.nl 

Jeugdtoernooien:
Uittoernooien: Freek Laurijssen: uitjeugdtoernooien@blauwgeel.nl
Thuistoernooien: thuisjeugdtoernooien@blauwgeel.nl

Technische Commissie Jeugd:
Rob van den Heuvel: technischecommissiejeugd@blauwgeel.nl

Coördinator jeugdscheidsrechters:
Frank van Leuken: frankvanleuken@outlook.com

AFMELDEN VOOR WEDSTRIJDEN OP ZATERDAG
Afmelden voor de wedstrijd op zaterdag dient bij de leider van het team te gebeuren. Afmelden kan tot uiterlijk woensdagavond 20.00 uur. Blijkt op woensdagavond dat een team onvoldoende spelers heeft voor het spelen van hun wedstrijd, dan neemt de leider tot uiterlijk donderdagavond contact op met de groepsleider. De groepsleider kan dan voor aanvulling zorgen. Afmelden per mail mag natuurlijk ook, hierbij gelden dezelfde regels als hierboven.

AFMELDEN VOOR TRAININGEN:
Bij de trainer van je team. Trainingsdagen en tijden worden door de trainer bekendgemaakt.

VOETBAL IS EEN TEAMSPORT:
Degene die twee keer zonder afmelden wegblijft, wordt voor twee wedstrijden geschorst. Aan de ouders/verzorgers wordt een brief gestuurd. Laat je leider/trainer en team niet in de steek houd je aan de regels van het afmelden.

OP TIJD AANWEZIG ZIJN:
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor wedstrijden en trainingen. Bij trainingen: 15 minuten voor aanvang van de training. Bij thuiswedstrijden: 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Bij uitwedstrijden: 10 minuten voor vertrektijd die mop de website wordt vermeld.

VERVOER:
Het vervoer regelen voor het team naar uitwedstrijden is een taak van leiders en ouders. De leiders houden een schema bij zodat drie of vier keer per seizoen een beroep op de ouders wordt gedaan. Minimaal één week voor de wedstrijd laten de leiders de ouders weten wie zullen rijden. Wij hopen op de medewerking van alle ouders.

AFGELASTINGEN:
Onze jeugdafdeling valt onder het KNVB-district ZUID II. Hoe kom je te weten of de wedstrijden op zaterdag zijn afgelast: Kijk op pagina 603 van de Nederlandse teletekst. regio Zuid II categorie B of op de Internetsite van Blauw Geel www.blauwgeel.nl. Elke trainingsdag wordt om uiterlijk 16:00 uur beslist of de trainingen van die dag doorgaan. Ook hiervoor kun je de internetsite van Blauw Geel raadplegen. Wanneer de trainer zelf de training afgelast, krijg je dat via hem/haar te horen.

TRAININGSTIJDEN:
Daar het op trainingsavonden steeds drukker wordt en we alle teams zoveel mogelijk ruimte willen geven om te trainen zijn er een aantal regels op papier gezet: Pupillenteams trainen maximaal 60 minuten. Pupillenteams trainen tot uiterlijk 20.15 uur. Tussen 18.00 uur en 20.15 uur krijgen pupillenteams voorrang boven junioren en seniorenteams.
Op de maandag t/m vrijdag starten de trainingen op  18.00, 19.00 of 20.15 uur. Dit houdt b.v. in dat wanneer men om 18.00 uur met de training begint, de training om 19.00 uur afgelopen moet zijn. Wil een team meer dan één keer per week trainen dan geeft men aan welke avond de voorkeur heeft. Bij de indeling worden eerst alle 1e trainingen ingeroosterd, hierna pas de 2e training. Alle trainers geven hun trainingswensen zo snel mogelijk door aan Piet van Alst: email: trainingen@blauwgeel.nl

Belangrijke mededelingen:
– Kom bij voorkeur niet in voetbalkleren naar het sportpark.
– Zorg dat je altijd een trainingspak bij je hebt.
– Neem geen waardevolle spullen mee naar het sportpark.
– Na wedstrijd of training je schoenen buiten aan de borstels afvegen.
– Houdt het kleedlokaal schoon en netjes
– Douchen na wedstrijd en training is vanzelfsprekend want het hoort gewoon bij sporten. De leider/trainer zal hierop toezien dat dit op een correcte manier gebeurt.
– Zorg voor goede verlichting op de fiets als het straks weer donker wordt.
– In het digitale volgsysteem staan alle spelers met relevante gegevens vermeld. Controleer je eigen gegevens en mocht je een fout ontdekken, geef dit dan even door aan de coördinator van de pupillenafdeling: Herman de Wilde.
– Alleen spelers en leiders mogen zich op de (kunst)grasvelden begeven, ouders en andere belangstellenden graag achter de omheining of buiten het veld.

DIVERSE NEVENACTIVITEITEN:
Onze vereniging houdt zich niet alleen met voetbal en trainingen bezig. Gedurende het seizoen worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Enkele van deze activiteiten worden hieronder kort omschreven.

TOERNOOIEN:
In de maanden mei en juni worden door andere verenigingen en natuurlijk door onze eigen vereniging toernooien georganiseerd. Elk team neemt bij voorkeur deel aan één of twee uittoernooien en natuurlijk doet iedereen mee aan ons eigen toernooi.

PENALTYBOKAAL (GLASINDUSTRIE BEN EVERS BV):
Tijdens de pauze van ons taartentoernooi worden de finales om deze prachtige bokalen gehouden. In deze finales komen van elke afdeling 3 spelers. De voorrondes worden in april/mei gehouden.

PERIODEKAMPIOENSCHAPPEN:
Na elke reeks van vijf wedstrijden wordt per afdeling bekeken welk team de meeste punten heeft behaald. Deze teams mogen zich dan periodekampioen noemen en ze worden dan samen met de leiders in het zonnetje gezet.

ZOMERKAMP:
Elk jaar wordt in de eerste week van de zomervakantie een kamp georganiseerd. Kinderen uit de O11-O13 afdeling kunnen hiervoor inschrijven. Inschrijven gebeurt in december of januari. Zie ook website pupillenkamp.

PUPIL VAN DE WEEK:
Bij elke thuiswedstrijd van ons vaandelteam wordt middels loting de pupil van week aangewezen. Deze gelukkige mag dan bij het eerste team de warming-up en wedstrijd meemaken en natuurlijk na afloop de overwinning meevieren.
Ballenjongens/-meisjes bij wedstrijden 1ste team:
Bij iedere thuiswedstrijd van het vaandelteam zorgt een jeugdteam (JO-13, JO-12 en JO-11) voor ballenjongens. Dit wordt gecoördineerd door de betreffende groepsleiders.

MEISJESVOETBAL:
Via de open dagen -die in september zullen starten- , is er de eerste mogelijkheid om te komen voetballen. Binnen de vereniging is er ook een coördinator meisjesvoetbal aangesteld. Zijn naam is Ronald Swevels (coördinator meisjesvoetbal ) . Ronald regelt alles wat de maken heeft met voetbal voor pupillen en junioren. Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je altijd contact opnemen.

SINTERKLAASACTIVITEIT:
Rond Sinterklaas organiseert onze vereniging een verrassende activiteit waarbij onze jongste leden, ouders, broers en zusjes welkom zijn.

ZAALVOETBAL:
In de wintermaanden zal door een aantal teams (de jongsten) de zaal worden opgezocht. Andere pupillenteams krijgen de mogelijkheid tot zaalvoetbal: ZVV Veghel organiseert in de kerstvakantie vaak ook een groot zaalvoetbaltoernooi.

Wedstrijden kinderen – ouders:
Op het einde van het seizoen kunnen de ouders, wanneer zij durven, een wedstrijd tegen de kinderen spelen. Beschikbare datums staan op de jaarplanner (zie wedstrijdsecretariaat).

ALGEMENE INFORMATIE JEUGDAFDELING 2018-2019

Op de website van onze vereniging kan nadere informatie gevonden worden over de onderwerpen die hieronder worden vermeld. Bij de rubriek “de club” staat bij “overige informatie” nadere informatie over:
• CLUBTENUE/SPONSORING
• SPELERS NAAR BVO
• SCOUTING
• KEEPERS
• PUPILLENKAMP 
• MBO-STAGES (SPORT EN BEWEGEN) EN MAATSCHAPPELIJKE STAGES
• VERTROUWENSPERSOON

 

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO