26 augustus 2022  Voorbeschouwing Blauw Geel’38/JUMBO – Quick

Geplaatst op 26 augustus 2022 • 14:28 • NieuwsClubnieuws

Voorbeschouwing Blauw Geel’38/JUMBO – Quick

Na het gelijke spel in Amsterdam tegen JOS staat alweer de volgende tegenstander op het programma. Blauw Geel’38/JUMBO krijgt Quick uit Den Haag op bezoek. Die zitten al minimaal 6 seizoenen op rij in dezelfde competitie. Quick blijkt altijd een pittige tegenstander voor de Veghelaren. Quick eindigde vorig jaar 1 plek boven Blauw Geel. Op een 10e plek. Kon ook geen periodetitel pakken. De Haagsche ploeg speelde vorige week gelijk met 1-1 gelijk tegen VVSB. Een van de nieuwkomers in de Derde Divisie Zondag.  Met rust was deze stand al bereikt. Quick moest zich hiervoor terug knokken.

Door: Freek Laurijssen

Afgelopen zondag 0-0 bij JOS. Zeker gezien de tweede helft jammer dat je er niet meer hebt  gepakt?
Mee eens. Eerst helft denk ik gelijk opgaand. Waar wij aan de bal niet goed genoeg waren waar we allebei weinig kansen hebben gehad. Zij denk ik iets dreigender zonder grote kansen. Maar na rust voetbalden we het beter uit en konden we veel beter de vrije man vinden. En in de laatste fase 4, 5 dotten van kansen gecreëerd voetballend. Waaronder echt mooie aanvallen. Zuur dat je die niet afmaakt of in ieder geval 1 niet afmaakt en dat je die wedstrijd niet wint. Aan de andere kant ben je ook tevreden dat je geen kans weggeeft en dus ook geen goal tegen krijgt. Maar het voelde wel als 2 punten verloren.

Er ontbraken ook nog enkele aanvallers door blessures. Is er al zicht op verbetering in hun blessures?
Nee, eigenlijk nog niet. Ben van den Nieuwenhof is natuurlijk een week verder nu na z’n vakantie. Week meegetraind. Dus die zal wel bij de groep zitten, en die is nu dus wat fitter. Maar voor de rest: Noori Oubaha heeft wel wat meer gedaan, maar is zeker nog niet volledig inzetbaar. Zal zeker ook nog niet bij de groep aansluiten. Hetzelfde geldt voor Vince Duits en Halil Murt.

Geeft dat dat problemen voor zondag? Quick is namelijk een sterkte tegenstander gebleken.
Ik denk dat de andere jongens die we wel tot onze beschikking hebben laten zien dat ze goede prestaties op de mat kunnen leggen en voetballend vermogen hebben en ook kansen kunnen creëren. Ik heb dus ook in deze groep het volste vertrouwen

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO