6 april 2020  TROUWE BLAUW GELER JAAP RINKEL OVERLEDEN

Geplaatst op 6 april 2020 • 11:34 • NieuwsClubnieuws

TROUWE BLAUW GELER JAAP RINKEL OVERLEDEN

Deze week werd onze club opnieuw getroffen door een overlijden. JAAP RINKEL overleed 1 april 2020 op 84 jarige leeftijd nadat hij de laatste jaren lichamelijk veel had moeten inleveren. Het sportpark is altijd zijn 2e thuis geweest.

Jaap werkte bij de gemeente Veghel en was daar verantwoordelijke voor de sportvelden. Niets was hem te veel om zorg te dragen dat de velden van Blauw Geel en de andere verenigingen in Veghel er prima bijlagen. Prikken , zaaien ,maaien Jaap wist het prima te regelen. Dit kwam zeker ook omdat hij een echte natuur man was. Als je op de zaterdagochtend met hem de velden gingen keuren wist hij precies te vertellen waarom de wedstrijden wel of niet door konden gaan. De wind komt uit het westen het gaat flink waaien dus zal het wel droog blijven. En ja hoor Jaap had het bij het goede eind.
Ook als er iets met spoed gedaan moest worden kwam hij op zijn fiets van het Middegaal, waar hij woonde en werd er een oplossing gezocht. Na zijn arbeidzaam bleef hij Blauw Geel trouw door als vrijwilliger samen met een aantal leeftijd genoten te zorgen dat alles spik en span bleef. Vele rondes heeft Jaap op het sportpark gemaakt. Donderdag aanstaande maakt hij zijn laatste ronde over het sportpark als hij door zijn familie afscheid genomen wordt van Jaap. IEDEREEN die wil, kan op gepaste afstand van elkaar een erehaag maken vanaf de poort van het sportpark , langs de kantine van Blauw Geel tot aan de parkeerplaats bij het Zwijssen college. Opstellen is om 15.30 uur waarna de rouwstoet voorbij zal komen.

Wij wensen de familie veel sterkte in deze tijd en zullen later als club stilstaan bij dit overlijden i.v.m. de huidige omstandigheden.

Namens bestuur en leden Blauw Geel’38/JUMBO

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2020  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO