18 november 2012  Veel Carnavalstrots bij én voor Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 18 november 2012 • 22:10 • ClubnieuwsSenioren

Was het donderdag al de benoeming van Jan Keurlings met zijn vrouw Marie-José en de getuigen Joost Vlassak en zijn Marie-Jose, ging het ook vrijdag en zaterdag nog even verder.

Als Prins Driekus d’n Twidde, is ook Dick van Schie een trouwe BlauwGeel-man. Met zijn adjudanten Philip van den Brand en JB Pot, kan ook het Kuussegat-trio van dit jaar op een warm belangstelling van de BlauwGeel-familie rekenen.

 

Driekus is daarnaast een grote fan van Volendam en Philip is wekelijks verantwoordelijk voor de fraaie ‘Blauw Geel-pagina’ in de Stadskrant. Beide achterliggende bedrijven zijn ook begunstiger bij de club.

Vrijdag bleek de koek nog niet op voor de club. Wat met een waslijst aan verdienste werd ook nog Piet van den Boom benoemd als Verdienstelijk Veghelaar. Piet is ruim 60 jaar aan de club verbonden en heeft ook bij beide verenigingen zijn sporen ruimschoots weten te verdienen.

Daarom is het op zijn plaats om al deze BlauwGeelen-Kuussegatters van harte te feliciteren met de benoemingen van dit jaar.

Met de kennismakingsreceptie op zondagavond werd de ‘één-twee’ van beide clubs nog eens nadrukkelijk neergezet.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO