12 januari 2012  Straf Dijkse Boys: 2 punten in mindering

Geplaatst op 12 januari 2012 • 21:05 • ClubnieuwsSenioren

HELMOND – Dijkse Boys heeft voor zijn rol in de ongeregeldheden in het duel met Deurne twee punten in mindering gekregen. Ook moet de ploeg één duel zonder publiek spelen.

De straf valt lager uit dan verwacht. De ploeg werd door de tuchtcommissie van de KNVB beschuldigd van collectief wangedrag van spelers en functionarissen tijdens en na het duel op 4 december. Uitsluiting of een flink aantal punten in mindering hing de ploeg zodoende boven het hoofd. Maar na het bestuderen van alle verklaringen van betrokkenen kwam de tuchtcommissie met deze straf. Door deze straf staat Dijkse Boys nu op een gedeelde laatste plaats in de hoofdklasse.

 Dijkse Boys – Blauw Geel’38/Otter Westelaken

zonder publiek

De KNVB heeft de voetbalvereniging Dijkse Boys 1 een straf opgelegd van 2 punten in mindering en het spelen van hun eerstvolgende thuiswedstrijd zonder publiek.

Deze wedstrijd wordt op zondag 22 januari gespeeld tegen Blauw Geel’38 1 en dit betekend dat er dan GEEN SUPPORTERSBUS zal rijden en dat wij onze jongens niet kunnen steunen tijdens deze wedstrijd. Wel willen wij als supporters alle spelers, trainers en begeleiding alle succes toewensen met veel succes en hopelijk met een goede afloop.

Supportersclub Blauw Geel’38

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO