2 september 2014  Nieuws van de spaarkascommissie

Geplaatst op 2 september 2014 • 17:46 • ClubnieuwsSenioren

Hallo spaarders,
Wij willen ons even voorstellen, wij zijn de nieuwe spaarkascommissie en wij zijn gevraagd om dit seizoen 2014/2015  het spaarkas gebeuren bij blauw/geel te regelen, wij zijn:

  • Pierre van Wanrooij
    Wilco van Beljouw
    Toon Vervoort
    Anton Schilders

Wij zijn alle vier lid van de veteranenafdeling, dus mocht je ooit vragen hebben over de spaarkas dan kun je altijd bij een van ons terecht. Wij zijn nu bezig met het een en ander in kaart te  brengen, wie hebben zich afgemeld voor dit seizoen en wie hebben zich nu aangemeld, en wij zelf zijn ook nog actief op zoek naar nieuwe leden voor de spaarkas. Wij hebben ook een reglement opgesteld met enkele regels waar je je als spaarder aan dient te houden, zodat alles goed verloopt en er geen onduidelijkheden zijn. Dus mensen bij deze een oproep aan allen, die zin hebben in een leuk feestje aan het einde van het seizoen. Jullie zijn van harte welkom bij de spaarkas.
Voor meer informatie:
Vraag aan een van de bovenstaande personen.
Of informeer bij onze kantine dames.

De spaarkas hangt naast de rookruimte waar ook een lijst met namen van de deelnemers en het door ons opgesteld reglement aan de muur hangt ingelijst. Waar is dat feestje, hier is dat feestje, waar is dat feestje hier is dat feestje, waar is dat feestje.

Groetjes, De spaarkascommissie

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO