27 juni 2016  Kampioenen ontmoeten kampioenen in de Amsterdam ArenA

Geplaatst op 27 juni 2016 • 20:18 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

21e editie

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt dit jaar voor de 21e keer onder deze naam gespeeld. Op zondag 31 juli openen KNVB bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV het voetbalseizoen 2016/’17 om 18.00 uur in de Amsterdam ArenA.

Kampioenen en bekerwinnaars

Dit jaar zijn niet alleen alle teams die kampioen zijn geworden welkom, maar ook weer alle teams die de KNVB districtsbeker hebben gewonnen. Meer informatie over de Kampioenen ontmoeten Kampioenen actie 2016 is te vinden op: www.voetbal.nl/kampioenen. Op deze website is inschrijven voor de actie mogelijk. Ook kan je hier een certificaat voor (beker)kampioen downloaden.

Ereronde voor aanvoerders van jeugdteams

Speciaal voor de jeugdteams die kampioen zijn geworden of de beker hebben gewonnen wordt er voorafgaand aan de wedstrijd een ereronde gelopen door de Amsterdam ArenA. De aanvoerders van de teams hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor de ereronde via het inschrijfformulier. Voor de ereronde is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Welke teams kunnen dit kampioensfeest bijwonen?

Alle kampioenen en bekerwinnaars kunnen dit grootse kampioensfeest meemaken. Het verzoek bij deze dan ook om deze actie onder de aandacht te brengen bij de teams die binnen jullie vereniging in de prijzen zijn gevallen.

Zijn er kosten aan verbonden?

De KNVB heeft voor deze actie extra voordelige toegangskaarten klaarliggen: de prijs bedraagt € 7,50 (junioren) of € 15,- (senioren) per kaart. Dit aanbod is geldig tot en met vrijdag 15 juli 2016. Per bestelling wordt € 3,50 portokosten in rekening gebracht. Bij een bestelling van kaarten wordt er door de besteller direct via IDEAL betaald.  Alle bestellingen worden gecontroleerd door de KNVB, zodat alleen teams die recht hebben op de actie gebruik kunnen maken van deze actie. Bij een onrechtmatige bestelling wordt het geld terugbetaald aan de besteller en worden er geen kaarten verstuurd.

Vragen?

Voor alle vragen over de actie Kampioenen ontmoeten Kampioenen bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2016, kan je een e-mail sturen naar internetverkoop@knvb.nl.

Met vriendelijke groeten,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO